IT-virksomheden, der laver software til administration af bilflåder, kørsel, tid og udlæg, har brug for en hurtig internetforbindelse til alt, hvad de laver.

”Mileage Book har kunder, der er afhængige af systemet til håndtering af bl.a. kritiske opgaver indenfor sundhed og omsorg, infrastruktur, store byggeprojekter og dyrevelfærd. Derfor er Mileage Book dybt afhængig af internettet – uden internet har vi intet fundament for vores forretning," fortæller Carsten Guldhammer, CEO Mileage Book, og fortsætter: "På den måde er Norlys vores livline".

Er internet også en livsnerve i din virksomhed?

Har din virksomhed hurtigt og stabilt internet?

Dataforbruget hos de fleste virksomheder er vokset markant de seneste år. Derfor har det stor betydning, at din virksomhed får en erhvervsforbindelse, der passer til virksomheden - stor som lille. Med lynhurtigt og stabilt Erhvervsinternet fra Norlys får du en internetforbindelse, der matcher din virksomheds behov.

Læs mere om erhvervsinternet

Kontakt os, og få rådgivning

Ring på tlf.:

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Se andre kundecases

Kontaktkort billede

SIF og JYSK Park

SIF har fibernet både i administrationsbygningen og på JYSK Park. JYSK Park er et moderne stadion, der er connected trådløst hele vejen rundt.

Læs mere

Kontaktkort billede

Fri BikeShop

Hos Fri BikeShop i Haderslev er det nødvendigt med et velfungerende internet, da de bruger det til fx overvågning og kasseapparatet.

Læs mere

Kontaktkort billede

Fransgård Maskinfabrik

Mobildækningen i Fredbjerg var så dårlig, at ejeren af Fransgård Maskinfabrik Jørgen Fransgård, satte han sig for at få fibernettet til byen – og det lykkedes.

Læs mere