Mileage Book er afhængige af en hurtig internetforbindelse

For IT-virksomheden Mileage Book er internetforbindelsen livsnerven i deres virksomhed.

”Hvis internettet går ned, ved vi simpelthen ikke, hvad vi skal lave. Men det har vi heldigvis aldrig oplevet” fortæller en af stifterne af Mileage Book Carsten Guldhammer. ”Tværtimod er vi meget tilfredse med vores fiberforbindelse fra Norlys (tidligere Eniig)”.

 

 

 

 

 

 

Vi har brug for en hurtig internetforbindelse til alt, hvad vi laver

IT-virksomheden, der laver automatiske kørebogsløsninger som app, ”lever” på nettet. Mileage Book kommunikerer med kunder i både ind- og udland via IT-telefoni eller Skype, og firmaet opbevarer virksomhedens data i skyen.

”For Mileage Book er det super vigtigt med en hurtig internetforbindelse. Vi kan ikke videreudvikle vores løsninger eller kommunikere med vores kunder, hvis vi ikke har en hurtig internetforbindelse,” fortsætter Carsten Guldhammer.

 

Vi oplevede en hurtig fiberinstallation, da vi flyttede i nye lokaler

Da Mileage Book i januar 2018 med to ugers varsel skulle flytte ind i nye omgivelser, kontaktede de Norlys (tidligere Eniig) med henblik på at få fiber i de nye lokaler.

”Selvom vi blev oplyst, at det ville tage ca. 4 uger at installere fiberforbindelsen, klarede Norlys (tidligere Eniig) det på én uge, så vi var køreklar, da vi flyttede ind. Det betød alt for vores virksomhed,” afslutter Carsten Guldhammer.

Fakta om Mileage Book

Mileage Book i Silkeborg blev grundlagt i august 2014 af Carsten Guldhammer og Kenneth Puggaard. Mileage Book udvikler og sælger automatiske kørselsregnskaber via app med digital godkendelse af kørselsregnskaber og integration til firmaets lønsystem.

Med kunder i blandt andet Sverige, Norge, USA, Australien og Sydafrika er firmaet dybt afhængig af internettet. Der er i dag mere end 75.000 brugere, der dagligt kører omkring 400.000 km.

Se mere om Mileage Book

Har din virksomhed hurtigt og stabilt fibernet?

Danmark ligger i front, når det gælder digitale løsninger. Er din virksomhed med fremme? Har I en lynhurtig og stabil internetforbindelse med samme høje up- og download, som sikrer onlinemøder uden knas på linjen og hurtige overførsler af tunge filer?

Se vores fiberpakker til virksomheder, hvor du også kan bestille fibernet online.

Se fiberpakker
Kontaktkort billede

Letbæk Plast

Rådgivning om energiforbruget gav store besparelser hos Letbæk Plast

Læs mere

Kontaktkort billede

Frontmatec

Nyt smidigt og fleksibelt telefonisystem skaber overblik ved Frontmatec

Se video

Kontaktkort billede

Fransgård Maskinfabrik

Virksomhedsejer Jørgen Fransgård fik fibernet til landsbyen og dermed fiber til sin virksomhed

Læs mere