Få hurtigt og stabilt fiber til hele familien med vores bruttolønsordning


For at kunne benytte dig af vores bruttolønsordning, skal din arbejdsplads have lavet en aftale med os. Kontakt din leder og se, om du kan få en bruttolønsaftale med internet samt mulighed for at tilkøbe adgang til et helt univers af større TV-oplevelser.

Hele familien kan være online, uden at det ændrer på oplevelsen

Med fibernet kan hele familien være på nettet på samme tid, uden at det påvirker hastigheden og oplevelsen. Dette gælder også, selvom hvert familiemedlem sidder med hver sin enhed og streamer sit yndlingsprogram eller spiller med vennerne.

Bliv klogere på vores fiberpakke og se hvilken pakker, der passer til din husstands behov.

Tilkøb ubegrænsede
Tv-oplevelser

Er du vild med film, serier, sport og underholdning, er Tv et oplagt valg. Med Tv fra Norlys, kan du streame de fleste Tv-kanaler og se Tv når som helst det passer dig. 

Læs mere

 

 

 

 

 

 

Er du i tvivl?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på 8830 3080. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Bruttolønsordning og multimedieskat

En bruttolønsordning kan med fordel bruges til flere goder, læs mere om reglerne herunder. Har du eller ønsker du en aftale om fri telefon, internet eller computer, kan du også læse mere om multimedieskatten her. 

Læs mere

Båndbredde
nok til alle

Internet fra Norlys er lynhurtigt og kan håndtere uanede mængder data. Så uanset om du streamer, up- eller downloader tunge filer eller billeder, undgår du ventetid. Med internet fra Norlys er du sikret den rette mængde båndbredde - også i fremtiden.

Få telefoni til både fastnet og mobil

Med telefoni fra Norlys får du en stabil forbindelse til en lav pris. Det er et billigt alternativ til din fastnettelefon, da Norlys Telefoni kører over din internetforbindelse.

Kontakt os, og få rådgivning

Ring på tlf.:

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.