El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Få hurtigt og stabilt fiber til hele familien med vores bruttolønsordning


For at kunne benytte dig af vores bruttolønsordning, skal din arbejdsplads have lavet en aftale med os. Kontakt din leder og se, om du kan få en bruttolønsaftale med internet samt mulighed for at tilkøbe adgang til et helt univers af større TV-oplevelser.

Hele familien kan være online, uden at det ændrer på oplevelsen

Med fibernet fra Stofa kan hele familien være på nettet på samme tid, uden at det påvirker hastigheden og oplevelsen. Dette gælder også selvom hvert familiemedlem sidder med sin egen enhed og streamer sit yndlingsprogram eller spiller med vennerne. Du kan vælge hastigheder fra 30/30 Mbit/s op til 1000/1000 Mbit/s, og så får du samme hastighed, når du uploader, som når du downloader - med hastighedsgaranti.

Bliv klogere på vores fiberhastigheder herunder og se hvilken fiberpakke, der passer til din husstands behov.

Du bliver dirigeret til Stofas hjemmeside.

Tilkøb ubegrænsede
TV-oplevelser

Er du vild med film, serier, sport og underholdning, er Tv et oplagt valg. Med Tv fra Stofa, kan du streame de fleste Tv-kanaler og se Tv når som helst det passer dig. Du kan vælge mellem faste tv-pakker eller VælgSelv tv-pakker.

Du bliver dirigeret til Stofas hjemmeside.

Læs mere

 

 

 

 

 

 

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, Så står vi klar til at rådgive dig.

Ring på 88 30 30 80, og få hurtigt hjælp til at komme videre.

Bruttolønsordning og multimedieskat

En bruttolønsordning kan med fordel bruges til flere goder, læs mere om reglerne herunder. Har du eller ønsker du en aftale om fri telefon, internet eller computer, kan du også læse mere om multimedieskatten her. 

Læs mere

Båndbredde
nok til alle

Internet fra Stofa er lynhurtigt og kan håndtere uanede mængder data. Så uanset om du streamer, up- eller downloader tunge filer eller billeder, undgår du ventetid. Med internet fra Stofa er du sikret den rette mængde båndbredde - også i fremtiden.

Få telefoni til både fastnet og mobil

Med telefoni fra Stofa får du en stabil forbindelse til en lav pris. Det er et billigt alternativ til din fastnettelefon, da Norlys Telefoni kører over din internetforbindelse.

Kontakt os, og få rådgivning

Ring på tlf.:

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon