El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Ladestandere til virksomheder

Det er god service at tilbyde opladning på arbejdspladsen til medarbejdere og gæster. Det giver nemlig medarbejderne en stor frihed og fleksibilitet at kunne oplade, imens de er på arbejde. Det er dog endnu ikke et krav at have ladestandere tilknyttet – med mindre virksomheden skal opføre eller renovere en bygning og har mere end 10 parkeringspladser.

Hero medie

Etablering og installation af
ladestander(e) på arbejdspladsen

Hos Norlys hjælper vi gerne din virksomhed med en fremtidssikret løsning. Alt efter jeres behov etablerer og installerer vi ladestandere til elbiler og plugin-hybridbiler. Vi har forskellige muligheder, og vi hjælper med alt fra vejledning til teknisk support af ladestanderne.

Alle forløb bliver skræddersyet, da ikke to virksomheder ikke er ens. Noget, der dog hver gang følger samme krav og retningslinjer, er etablering og installation, som udføres af vores erfarne og autoriserede elektrikere. Det giver jer en fejlfri installation, der lever op til alle sikkerhedsreglerne og er tilsluttet korrekt.

Praktisk info om Norlys ladestander til virksomheder

Norlys ladestander til virksomheder er udstyret med et praktisk dobbeltstik, så den kan oplade to biler på samme tid. Med eget Type 2-ladekabel kan bilen oplades med op til 22 kWh svarende til cirka 120 kilometer på en times opladning.
 
Ladestanderen er 60 cm høj, 25,5 cm dyb og 41 cm bred. Den vejer 12 kilo. Den understøtter både 1-faset og 3-faset opladning og kan fjernstyres og overvåges digitalt via Business Portal.

Sådan betaler du for opladning

Som ejer af ladestanderen vil elforbruget på din(e) ladestander(e) blive opkrævet på din elregning. Strømmen bliver afregnet i henhold til den elaftale, du har indgået med Norlys. Du kan som ejer af ladestanderen selv være med til at fastsætte, hvad prisen (kr./kWh) skal være for brugeren af ladestanderen.


Som bruger af ladestanderen kan du betale med kreditkort via appen Norlys Opladning eller ved at bruge dedikerede ladekort, der kan tilkøbes med virksomhedens ladestander(e).

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon