Vi lever i en verden, der kun bliver mere digital

En digitalisering, der er i fuld gang med at revolutionere alle brancher - også de gamle, klassiske erhverv.

Derfor leverer vi hos Norlys ikke kun det internet og telefoni, din virksomhed har brug for. Vi hjælper dig også med at få det maksimale ud af det, så din virksomhed står stærkere.

For både nu og i fremtiden bliver din virksomheds evne til at udnytte og være på forkant med de mange nye, digitale muligheder et afgørende konkurrenceparameter.

Vælg din branche nedenfor, og se hvordan du med digitalisering bl.a. kan blive mere effektiv, skabe lønsom vækst og sikre bedre kundeoplevelser.

Bygge og anlæg

Bygge og anlæg

Bygge- og anlægsvirksomheder er blandt de virksomheder, som investerer mindst i IT. Men alligevel, er adgang til internettet afgørende for 2 ud af 3 virksomheder i branchen.

Industri

Industri

Fibernet er udbredt i 2 ud af 3 danske industrivirksomheder. Men kun hver 5. virksomhed udnytter det høje forretningsmæssige udbytte, som teknologien giver.

Landbrug

Landbrug

I dag har 60 procent af landbruget fibernet, men den digitale udvikling fortsætter. 40 procent af landbrugene forventer nemlig, at udviklingen af nye digitale teknologier vil give adgang til nye produkter eller markeder.

Detail

Detail

Fibernet er mindre udbredt i detailhandlen sammenlignet med andre brancher, selvom internettet åbner forretningen til en større verden. Det er også detailhandlen, der udnytter færrest digitale muligheder.

Liberale erhverv

Liberale erhverv

78 procent af de liberale erhverv udnytter i dag mange af mulighederne i den digitale teknologi. Men det er også den branche, der får mest forretning ud af deres IT-investeringer.

Er din branche her ikke?

Er din branche her ikke?

Prøv at vælge den branche, der kommer tættest på. Alternativt kan du gå direkte til vores løsninger med internet eller telefoni.

Hvor digitale er de andre virksomheder i din branche? Få svaret her

På bare 30 år har internettet revolutioneret markedet og spillereglerne i alle brancher.

For over halvdelen af de mindre danske virksomheder er internettet helt afgørende for deres forretning, men hver tredje virksomhed får ikke udnyttet de nye muligheder, som internettet giver. Der er stadig meget, der med fordel kan automatiseres og digitaliseres.

I samarbejde med Teknologisk Institut har vi undersøgt, hvor digitale de danske virksomheder i landets fem største brancher egentlig er.

Det er der kommet en række rapporter ud af. Rapporter der både tager en status, men også identificerer, hvor de største digitale potentialer ligger.

Hent den samlede rapport "Danske virksomheder udfordres af den digitale revolution" eller en rapport specifikt for din branche.

Svarene vil overraske dig. Tør du tage vores quiz om digitalisering?

Wow, der er sket meget siden foråret 2020. For du-ved-nok-hvad har virkelig sat skub i danske virksomheders digitalisering. Men hvor meget? Det har vi undersøgt sammen med Teknologisk Institut. 

Arbejdet gav en enorm bunke data. Dem har vi blandt andet brugt til at lave en quiz, hvor svarene formentlig vil overraske dig.

Tag quizzen nu

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.