Bliv klogere

Grøn omstilling

Sådan kommer din virksomhed i gang med vedvarende energi

I Danmark står erhvervslivet for den største del af energiforbruget. Derfor er danske virksomheder en af nøglerne til at minimere den samlede CO2-udledning. Og virksomhederne er i gang. Det seneste årti er erhvervslivets forbrug af vedvarende energi nemlig steget markant.

Teknologien driver den grønne omstilling

Apple og Facebook åbner store datacentre i Danmark. Teknologi­giganterne stiller ikke kun høje krav til fiberinfrastrukturen - de vil også have strøm fra vedvarende energikilder.

IT-sikkerhed

10 tegn på, at din computer kan være inficeret med malware

Det er vigtigt, at du holder nøje øje med afslørende tegn på, om du er blevet ramt af malware. Her giver vi 10 tegn på, at din computer kan være inficeret.

Det kræver en hacker
at stoppe en hacker

Ikke alle hackere er onde og ude efter at ødelægge og tjene penge gennem lyssky metoder. Samtidig er det ikke kun store internationale virksomheder, der er mål for hackerne. Men der er hjælp at hente fra en anden type hackere, nemlig: White Hat hackerne.

Digital sikkerhed på rejsen

Ferie er dejligt, men det er desværre også det tidspunkt, hvor mange IT-kriminelle har travlt med at prøve at tilgå vores IT-udstyr. Se hvad du kan gøre.

10 passwords du skal undgå

En stærk adgangskode er vigtig, hvis du vil minimere risikoen for, at uvedkommende får adgang til dine enheder og data. Her får du 5 tips til et stærkere password - og 10 du skal undgå.

Sådan undgår du CEO-fraud

For at undgå direktørsvindel (CEO fraud) er der flere tiltag, du selv kan gøre for at begrænse risikoen. For det første bør alle medarbejdere - og ikke kun i bogholderiet - kende til begrebet. 

Hvad er et DDoS-angreb?

Et DDoS-angreb er, når hackere sender store mængder af trafik til en bestemt IP-adresse – f.eks. et website eller et netværk. Det bliver ofte brugt til en af tre ting:

  • Til at skade virksomheder eller konkurrenter

  • Til hacktivisme (at skabe opmærksomhed om en bestemt mærkesag)

  • Til afpresning

Arbejd sikkert hjemmefra

Corona-virussen fik endnu flere til at arbejde hjemmefra. Her er gode råd om, hvordan det gøres forsvarligt, så din arbejdsplads ikke hackes og virksomhedens samt kundernes data ikke stjæles.

Optimér din virksomhed

Hvad betyder vejret for
din virksomheds elpris?

Vejrets betydning for elprisen fylder sandsynligvis mere, end du lige tror. Find ud af hvilke vejrforhold, der påvirker elprisen, hvordan elprisen steg 65 % på blot et år - og hvad der skal til før prisen falder igen. Vi starter indblikket med et "lynkursus" i elmarkedet, og hvordan elprisen fastsættes.

Prisen på el: Ved du, hvad der står på din el-regning?

Prisen på el bestemmes i bund og grund af udbud og efterspørgsel. I perioder med meget vind, produceres der - især i Jylland - meget strøm, og prisen er derfor lav. 

Derfor er erhvervstelefoni vigtig

Erhvervstelefoni tilbyder en række nyttige funktioner som kan hjælpe små og mellemstore virksomheder til bedre profit og glade kunder i røret.

Digitaliseringen accelerer. Men hvor hurtigt?

Det har vi undersøgt sammen med Teknologisk Institut. Resultatet er tre rapporter, som gør dig klogere på, hvad COVID-19 har betydet for danske virksomheders digitalisering. 

Få svaret i vores 3 nye rapporter. Helt gratis.

Download rapporter

Tips & tricks

Flere danskere går glade på arbejde – hjemmefra

Flere og flere virksomheder lader deres medarbejdere arbejde hjemmefra. Det øger effektiviteten og arbejdskvaliteten.

10 tips til hurtigere wifi nu

Skal dit wifi gå lidt hurtigere? Det kræver en stabil og lynhurtig internetforbindelse, hvis du skal have noget fra hånden. Her får du 10 tips og tricks, der får dit trådløse netværk op i fart.

7 tips der kickstarter
din motivation og arbejdsglæde

Savner du inspiration til at genfinde effektiviteten på jobbet? Eller er du på udkig efter den magiske knap, der kan genoplive din arbejdsglæde? 

E-guides

Find mere viden i de informative og inspirerende e-guides om bl.a. digitalisering.