El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Grønnere hverdag

Det skal være både nemt og bekvemt at leve bæredygtigt - og mange små ting i hverdagen kan gøre en stor forskel. 


Her på siden finder du nyttig viden om gode energivaner, hvordan du optimerer dit energiforbrug, klimavenlige tips og meget mere.

Bliv klimavenlig med små ændringer

Det behøver ikke være bøvlet at leve mere bæredygtigt. Selv de mindste ændringer kan gøre en forskel. Køb for eksempel en bunke indkøbsnet, som du kan have i bilen og derhjemme. Det kan spare dig - og miljøet - for mange plastikposer om året.

Tag klimavenlige valg

Test din viden

Test din viden om Co2, energiforbrug og meget mere. Undervejs i quizzen får du tips og tricks til at leve mere bæredygtigt til gavn for både miljøet og din pengepung.

Start quizzen

Kør grønt med elbil

Går du og tænker om din næste bil skal være en elbil eller plugin-hybrid? Eller måske har du allerede købt en? Uanset, hvor langt du er i dine overvejelser, så har vi samlet en masse viden om opladning af elbiler og plugin-hybrid til dig – og hvorfor det er smart med en ladestation til elbil hjemme.

Læs mere om opladning

Gode energivaner gavner

Vi gør mange ting helt automatisk - og uden at tænke nærmere over det. Men har du tænkt over, at små ændringer i dine vaner (måske) kan spare dig for mange penge om året?

Vi viser dig, hvordan du får gode energivaner og bruger strøm, vand og varme klogere.

Få gode energivaner

Hvad betyder grøn strøm?

Mange taler om grøn strøm, men hvad menes der egentlig med det? Kort sagt betyder det, at strømmen kommer fra vedvarende energikilder som for eksempel vindmøller og solceller. 

Læs mere om grøn strøm

Norlys Vækstpulje understøtter også grøn omstilling

Norlys Vækstpulje støtter innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling.

Norlys Vækstpulje har bl.a. støttet et Power to X-forløb på Energimuseet i Bjerringbro, et borgerdrevet solcelleanlæg i landsbyen Hunderup-Sejstrup, et vedvarende energilaboratorium på Ærø – samt en række energi- og miljøforbedrende projekter drevet af lokale ildsjæle i vores ejergeografi.

Læs mere om Norlys Vækstpulje

Få strøm med grøn samvittighed

Bliv mere bæredygtig med ét klik. Få en grøn elaftale, der støtter den grønne omstilling. Fordelene ved grøn strøm er mange. For eksempel sparer det på CO2'en - og så er der ikke risiko for at løbe tør for energi fra vedvarende energikilder.

Se elaftaler med grøn strøm