Opnå en ekstra rabat på dine forsikringer

Som kunde i Norlys kan du få helt op til 15 % rabat på forsikringer hos Topdanmark, hvis du ikke allerede har dine forsikringer der.

Du kan opnå større rabat ved enten at:

  • købe en indboforsikring og én anden forsikring til hus, fritidshus, bil, motorcykel eller ulykke (også til børn) - og opnå i alt 11 % rabat.

  • købe en indboforsikring og to andre af de nævnte forsikringer og opnå i alt 15 % rabat.

Det er 3 % mere i rabat end den samlerabat Topdanmarks almindelige kunder får, når de samler deres forsikringer hos Topdanmark*.


Er du allerede Topdanmark-kunde?

Hvis du som Norlys-kunde også allerede er Topdanmark-kunde, er det blot en betingelse, at du har et møde med Topdanmark, før du også kan opnå den ekstra Norlys-rabat på 3 %**. Du modtager rabatten, så snart mødet er afholdt. Topdanmark kan bede om dokumentation for, at du er kunde hos Norlys.

*Topdanmarks samlerabat for eksisterende kunder, der ikke er Norlys-kunder, er på henholdsvis 8 % og 12 %. Læs mere om vilkår og betingelser på topdanmark.dk. I Topdanmarks vilkår og betingelser er der bl.a. mulighed for at varsle ændringer.

**Den ekstra rabat på 3 % gives ikke med tilbagevirkende kraft, men kan fås fra den 14. november 2023 - efter afholdt møde med Topdanmark. Den ekstra Norlys-rabataftale kan ikke kombineres med andre rabataftaler i Topdanmark.

Særlige fordele hos Topdanmark

Udover rabat på dine forsikringer får du også adgang til sundhedshjælp som kunde hos Topdanmark.

Få mere at vide om dine fordele hos Topdanmark

Udfyld dine oplysninger og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Og hvis du allerede har samlerabat hos Topdanmark, kan du efter samtalen modtage din ekstra Norlys-rabat.

Når du afgiver dit samtykke, vil Norlys videregive dit navn, adresse, telefonnummer og mail til Topdanmark A/S. Du kan læse mere om hvordan Norlys behandler dine personoplysninger her.

Du kan læse mere om, hvordan Topdanmark behandler dine personoplysninger her.

Bliv klogere på Topdanmarks populære forsikringer


Indboforsikring

Med en indboforsikring hos Topdanmark sikrer du dine ting ved fx brand, tyveri, vand- og vejrskader. Det kan både være, hvis din cykel bliver rippet for alt udstyr, eller hvis du får en vandskade i huset, som ødelægger dine ting.


Ulykkesforsikring

Hvis du kommer ud for en ulykke, som giver dig et varigt mén, altså påvirker dig i større eller mindre grad resten af livet, dækker en ulykkesforsikring. Med en ulykkesforsikring får du en økonomisk erstatning, som kan hjælpe dig videre, hvis uheldet er ude.


Husforsikring

En husforsikring dækker skader på dit hus – fx efter brand, storm, vand eller kortslutning. Hvis du får en skade på huset, bliver den vurderet af medarbejdere med håndværksmæssig baggrund, og du har én kontaktperson gennem hele forløbet.

 

Fritidshusforsikring

En fritidshusforsikring dækker dit sommerhus, fritidshus eller din kolonihave. Forsikringen kan dække næsten alle typer af skader på huset og de ting, du har i det – efter brand, storm, skybrud, tyveri osv.

 

Bilforsikring

Som bilejer i Danmark er det lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du gør skade på andre personer eller andres ting.

Topdanmarks bilforsikring indeholder desuden en række andre dækninger som kasko og førerdækning. Og du får særlige fordele, hvis du har en elbil.

 

 

Motorcykelforsikring

Motorcykelforsikringen hos Topdanmark indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Herefter skal du blot tage stilling til, hvor mange kilometer du forventer at køre om året, og hvor godt du ellers vil være dækket.