El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Grøn strøm med masser af fordele

Har du den rette elaftale, der passer til dig og din husstand? 

Hos Norlys får du grøn strøm med variabel pris, så du har bedre mulighed for at spare på el-regningen. 

Bestil grøn strøm med variabel pris

Ét blad i mærkeordningen for grøn strøm. Læs mere

Flex-El

 • Prisen fastsættes time for time
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding
180,44
øre/kWh

Prisdetaljer

 • Den rene elpris1,80 kr./kWh
 • Transport og afgifter1,60 kr./kWh
 • Samlet elpris3,40 kr./kWh
 • Abonnement29 kr.

Den rene elpris er den pris, du betaler til Norlys for din strøm. Transport og afgifter er den del af din elregning, som sendes direkte videre til dit netselskab og staten.

 

De 1,60 kr. er et eksempel baseret på en kunde i N1 netområde, og kan derfor variere ift. det netområde du bor i.

 

Udover betaling for strømmen er der et månedligt abonnement til Norlys på 29 kr.

Flex-El

 • Prisen fastsættes time for time
 • Strøm fra grønne energikilder
 • Ingen binding
182,04
øre/kWh

Prisdetaljer

 • Den rene elpris1,82 kr./kWh
 • Transport og afgifter1,60 kr./kWh
 • Samlet elpris3,42 kr./kWh
 • Abonnement29 kr.

Den rene elpris er den pris, du betaler til Norlys for din strøm. Transport og afgifter er den del af din elregning, som sendes direkte videre til dit netselskab og staten.

 

De 1,60 kr. er et eksempel baseret på en kunde i N1 netområde, og kan derfor variere ift. det netområde du bor i.

 

Udover betaling for strømmen er der et månedligt abonnement til Norlys på 29 kr.

Se den seneste prisudvikling for FlexEl. Her kan du følge elprisen time for time og finde ud af, hvornår på dagen det er billigst for dig at bruge strømmen.

Hvorfor er elprisen fortsat høj?

Måske har du undret dig over, hvorfor din elregning pludselig er meget højere end normalt? Det hænger sammen med de høje priser, som vi i øjeblikket oplever i hele verden.

Når prisen på el stiger, skyldes det mange forskellige ting, men ofte spiller vejret og naturen en stor rolle. Lige nu skyldes de høje priser primært:

 • Det vindstille og knap så regnfulde vejr i Norden fra 2021 er hoppet med os ind i 2022, og det begrænser derfor stadig produktionen af billig vind- og vandkraft. Især hydrobalancen, som genererer grøn energi gennem vandkraft, er stadig i underskud efter et tørt 2021 og en tør begyndelse på det nye år 

 • Vinteren er over os, og det betyder desværre også, at det ikke lader til, at energipriserne, herunder prisen på el, vil falde lige foreløbig

 • Prisen på naturgas er seksdoblet i forhold til samme tid sidste år, og det spiller også en rolle for elprisen, når regnen og blæsten er udeblevet

 • En række andre forhold såsom udbud- og efterspørgsel, klimapolitikker, råvarepriser og meget mere.

Hvis du vil vide mere om elpriserne lige nu, kan du læse mere her.

Opdateret: 4. januar 2022

Sænk dit energiforbrug med vores sparetips

Vil du vide lidt mere?

Hvor længe vil elprisen være så høj?

Vi kan desværre ikke med sikkerhed forudsige noget, når det drejer sig om elprisen. Men vi går vinteren i møde, og den er kendt for at øge efterspørgslen på energi endnu mere. Vi ved dog også, at efteråret og vinteren ofte byder  regn og blæst, og vejrudsigterne spår også mere regnvejr de kommende uger. Og det vil som nævnt øge produktionen af billig grøn strøm. 

Er det kun Norlys’ priser, der er så høje lige nu?

Det er hele el- og gasmarkedet i Danmark og mange steder i Europa, der er ramt af høje prisstigninger. Derfor er prisen på el og gas høj, uanset hvem du er kunde hos. Hvis du vil læse mere om, hvordan din elpris er sammensat, så tag et kig her.

Hvad kan jeg gøre for at spare på mit elforbrug?

Der er flere ting, du kan gøre for at spare på dit elforbrug og dermed din elregning. Undersøgelser viser blandt andet, at du kan spare penge ved bare at være opmærksom på dit elforbrug – så du er allerede godt på vej nu. 

 • Mit Norlys kan du følge dit elforbrug time for time. Der kan du også se dit hjems standby forbrug – altså hvor meget strøm dine elektriske apparater bruger, når de er ’alene hjemme’. Måske kunne du med fordel slukke for et par af dem?
 • Derudover vil vi råde dig til at forsøge at rykke en del af dit elforbrug til nattetimerne, hvis du kan. Fra oktober til marts måned kan du desuden spare penge ved at undgå at bruge for mange elektriske apparater i tidsrummet fra kl. 17 til 20. 
 • Du kan læse meget mere om, hvordan du sparer penge og optimerer dit elforbrug her.

Er du i tvivl, om du har den rette elaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende PRIS:TJEK på din elaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale der bedst betaler sig for dig og dit hjem – og sikrer, at du har en attraktiv elaftale.

Bliv ringet op til en uforpligtende snak

Du giver Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

FlexEl PuljeEl
Elpris 182,04 180,44 øre/kWh 171,44 168,08 øre/kWh
Transport og afgifter 1,60 kr./kWh 1,60 kr./kWh
Samlet pris 3,42 3,40 kr./kWh 3,31 3,28 kr./kWh
Norlys abonnement 29 kr 29 kr
Bindingsperiode Ingen binding Ingen binding
Grøn strøm
Forbrugsoversigt
Udnyt de billige priser i døgnet
Lås din elpris i en periode
Prisen følger løbende markedet

Bemærk, at prisen for transport af el og afgifter er et eksempel baseret på en kunde i N1 netområde, og kan derfor varierer ift. det netområde du bor i. 

Du kan se priserne for dit område på dit netselskabs hjemmeside.

Følg dit elforbrug og spar penge

Det er ikke altid nok bare at vælge en billig elaftale.

Der kan være flere penge at spare ved at optimere dit energiforbrug. Alene det at være opmærksom på dit elforbrug kan nemt spare dig op til 15% på elregningen.

Optimér dit elforbrug

Så nemt skifter du elselskab

I Danmark er der frit elvalg, hvilket betyder, at du frit kan vælge elselskab. Alligevel er det kun omkring 7% af danskerne, der aktivt har taget stilling til, hvem der skal levere deres el.

Hvem leverer din el?

Måske ved du udmærket godt, hvem der leverer din el. Måske skænker du det ikke en tanke, fordi betalingen kører helt automatisk over betalingsservice. Du kan da heller ikke mærke forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten.

Men hvis du ikke aktivt har valgt elselskab, er det ikke sikkert, du har den mest hensigtsmæssige elaftale. Derfor kan der måske være penge at spare ved at skifte elselskab.

Men hvor meget kan du spare?

Det afhænger af, hvilken elaftale du har i dag, og hvilken elaftale du vil skifte til. Det er ikke kun kWh-prisen, der kan være forskel på, men også i måden den bliver afregnet på. I nogle elaftaler er det en fast kWh-pris, i andre er det en variabel kWh-pris, der følger markedsprisen.

Læs mere om, hvordan kWh bliver målt, og prisen bliver udregnet

Der er en forskel på cirka 30 øre fra højeste til laveste elpris på det danske elmarked. For en typisk dansk familie betyder det en årlig besparelse på omkring 1.000-1.200 kroner.

Skal du flytte? Så husk at giv dit elselskab besked

Hvis du flytter adresse, skal du også huske at give dit elselskab besked. Se hvordan, du melder flytning til dit elselskab – og få andre gode råd til din flytning.

Vil du have spændende nyt?

Og gode sparetips? Få fordelagtige tilbud, og tips, der kan hjælpe dig med at spare på din elregning. Samtidig kan du følge med i, hvad der sker i Norlys og deltage i vores konkurrencer om fede præmier.

Vi sender dig ca. et nyhedsbrev i måneden.

Tilmeld nyhedsbrev