Viaplay Film & Serier

Viaplay er streamingtjenesten med ubegrænset underholdning for hele familien. På Viaplay er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunderholdnings-univers samt alle sæsoner af TV3-programmerne. Helt uden reklamer.

Elsker du serier? Så er Viaplay stedet for dig. Her kan du bingewatche serier i alle afskygninger. Se blandt andet komedieserien The Office, trillerserien The Blacklist, den romantiske dramaserie Outlander og meget mere. Noget for enhver smag.

Læs mere om de enkelte kategorier nedenfor.

Film og serier for hele familien 

Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig på Viaplay. Se blandt andet alle Afdeling Q-filmene, Jurassic World: Dominion, No Hard Feelings, Minions og mange flere. Er du mere til serier, kan du bingewatche de mest populære serier, herunder Chicago-serierne, The Irrational, Outlander og The Good Doctor – og for de mindste byder Viaplay på Paw Patrol og LEGO-film og -serier. Med andre ord – Viaplay har noget for enhver smag.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Nyheder hos Viaplay

MasterChef

Jagten på Danmarks største madtalenter byder både på intense auditiondage, overraskende twists og uanede udfordringer på vej mod trofæet – og selvfølgelig en masse talent og madglæde.

Hvorfor skal Rikke være smuk?

I Hvorfor skal Rikke være smuk? reflekterer Rikke over hendes mange år som værtinde på Paradise Hotel og de skønhedsidealer, der har fulgt med, og som hun også selv har været med til at skabe.

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cage spiller Nick Cage, som accepterer et million-tilbud om at deltage i en farlig superfans fødselsdag. Det tager en uventet drejning, da Cage rekrutteres af en CIA-agent og må bruge sine legendariske evner til at blive en ægte actionhelt.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.