Viaplay Film & Serier

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. På Viaplay er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunderholdnings-univers samt alle sæsoner af TV3-realityprogrammerne. Helt uden reklamer. 

Elsker du serier, og kan du sagtens se timevis af din yndlings i træk? Den omfattende samling af serier på Viaplay, giver dig rig mulighed for dette. Du kan bl.a. streame hele samlingen af kultserien Lost, komedieserien The Office eller den anmelderroste Fargo

Læs mere om de enkelte kategorier nedenfor.

Film og serier for hele familien 

På Viaplay er du sikret underholdning for enhver smag. Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig. Glæd dig til underholdende familiefilm samt de ikoniske Marvel-film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af de mest populære serier – herunder The Blacklist, Outlander og The Walking Dead.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Nyheder hos Viaplay

Robinson Ekspeditionen

Siden 1998 har Robinson Ekspeditionen budt på episke ven- og fjendskaber, barske konkurrencer og taktiske genistreger – og 25-året for det populære program bliver ingen undtagelse. Jakob Kjeldbjerg byder 22 nye deltagere velkommen i Malaysia med en anderledes overraskelse i ærmet.

Luksusfælden

Parforhold og venskaber bliver sat alvorligt på prøve, når holdet af eksperter rykker ud for at få styr på danskernes kuldsejlede økonomi. I denne sæson af Luksusfælden møder vi deltagere, som alle skylder penge, men som fortsat ønsker at leve et normalt liv – og det er her, Luksusfældens eksperter kommer ind i billedet

En mand der hedder Otto

En mand der hedder Otto fortæller historien om Otto Anderson (Tom Hanks), en gnaven enkemand, der er meget stivsindet. Da en livlig ung familie flytter ind ved siden af, møder han sin sjæleven i den kvikke og højgravide Marisol, hvilket fører til et usandsynligt venskab, der vil vende op og ned på hans verden.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.