TV 2 Play Basis Partner med reklamer*

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 Play bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem TV 2s indhold, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Og der tilføjes nyt indhold hver dag.

Så uanset om du er til grin med 'Minkavlerne', kærlighed med 'Landmand søger kærlighed', underholdning med 'Stormester' eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 Play.

*TV 2 Play Basis Partner med reklamer er et abonnement, der udelukkende udbydes via TV 2s partnere. Abonnementet giver adgang til TV 2s on-demand programmer (med reklamer) med undtagelse af sport on-demand og med undtagelse af on-demand indhold fra visse indholdssamarbejder.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 Play får du de bedste film, serier og programmer fra alle TV 2s kanaler. Hold dig dig opdateret på verdenen omkring dig med højaktuelle dokumentarer fra TV 2, gør dig klar til fede snigpremiere eller dyk ned børneuniverset Oiii fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer.

Nyheder på TV 2 Play

Minkavlerne

I fjerde sæson af 'Minkavlerne' har corona ramt Nordjylland, og familien Christiansen står nu tilbage uden mink. Eller gør de? Nu har de udsigt til en stor erstatning, men da Niller slår fast, at pengene er hans, sætter det gang i et lyssky spil om den potentielle formue.

Landmand søger kærlighed

Seks landmænd og -kvinder leder efter den store kærlighed – og en, der vil dele landmandslivet med dem. Vil det lykkes dem at finde lykken her? Lene Beier er vært og lægger ud med at overlevere breve fra interesserede bejlere til de spændte deltagere. Måske findes den eneste ene lige der i bunken af breve?

Forræder

Har du lyst til at spille et spil? I det nye, underholdende krimimysterium 'Forræder' med Lise Rønne som spilleder bliver 18 spillere hemmeligt udvalgt som enten loyale eller forrædere. Hvem kan se igennem løgne? Hvem er den bedste taktiker i spillet? Og hvem løber i sidste ende med hele præmiepuljen?

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.