TV 2 Play Basis Partner med reklamer*

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 Play bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem TV 2s indhold, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Og der tilføjes nyt indhold hver dag.

Så uanset om du er til grin med 'Minkavlerne', kærlighed med 'Landmand søger kærlighed', underholdning med 'Stormester' eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 Play.

*TV 2 Play Basis Partner med reklamer er et abonnement, der udelukkende udbydes via TV 2s partnere. Abonnementet giver adgang til TV 2s on-demand programmer (med reklamer) med undtagelse af sport on-demand og med undtagelse af on-demand indhold fra visse indholdssamarbejder.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 Play får du de bedste film, serier og programmer fra alle TV 2s kanaler. Hold dig dig opdateret på verdenen omkring dig med højaktuelle dokumentarer fra TV 2, gør dig klar til fede snigpremiere eller dyk ned børneuniverset Oiii fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer.

Nyheder på TV 2 Play

Flokken

Ti danskere kaster sig ud i et vildt eventyr, når de hver især bliver efterladt alene i et enormt bjergområde i Bulgarien. Kun ved fælles hjælp kan de komme i mål og sikre sig præmien på én million kroner. Men kan de finde hinanden? Og kan de holde sammen på flokken?

Oxen

Ny, dansk thrillerserie om jægersoldaten Niels Oxen, der bliver falsk anklaget for narkobesiddelse og smidt ud af Jægerkorpset. Nedbrudt søger han dybt ind i Rold Skov for at få fred, men flere uhyggelige hændelser driver ham ud af isolationen, og modvilligt forlader han skoven og stilles over for et afgørende valg.

Anders og Torben

Glæd dig til to nye programmer med de herlige tvillinger fra det nordlige Vestjylland. I de nye programmer følger vi blandt andet deres projekt med at købe en båd, så de kan få opfyldt drømmen om at sejle til Thailand samt deres vilde tur til Danmarks årets største vanvidsfest, Reality Awards.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vil du sammensætte din helt egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mere til en fast tv-pakke? Med vores brede udvalg af tv-pakker, kan du vælge lige præcis den underholdning, der passer til dig.