El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

HBO Max

De største serier og de bedste klassikere

Blockbustere, skelsættende historier og uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.

Få adgang til en verden af den fedeste underholdning

Der er masser af gode serier og film at se frem til. Se blandt andet Game of Thrones, The White Lotus, Billions og Succession.

Se alle de bedste klassikere igen og igen
HBO Max er også fyldt med de bedste klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen. Gense Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City og The Sopranos.

Nyheder hos HBO Max

The Last of Us

’The Last of Us’ er baseret på det populære videospil af samme navn, og serien starter 20 år efter civilisationen er blevet ødelagt. Joel bliver hyret til at smugle en 14-årig pige, Ellie, ud af den undertrykkende karantænezone. Umiddelbart virker opgaven simpel og lige til, men rejsen bliver alt andet end det. Det går hurtigt op for dem, at de er afhængige af hinanden, hvis de vil overleve.

Your Honor

Bryan Cranston vender tilbage i rollen som den tidligere dommer, Michael Desiato, i anden sæson af serien ’Your Honor’. Nu er han tvunget til at forholde sig til sit tidligere liv, og selvom hævnen ikke kan bringe det, han har mistet tilbage, er der håb og forløsning forude. Du kan streame sæson 2 af ’Your Honor’ fra den 13. januar. 

Black Adam

Næsten 5000 år efter at Black Adam fik skænket almægtige kræfter af de gamle guder, og lige så hurtigt fængslet, bliver han befriet fra sin jordiske grav. Og nu er han klar til at slippe sin unikke retfærdighedssans løs på den moderne verden. Glæd dig til at se blandt andre Dwayne Johnson, Sarah Shahi og Pierce Brosnan i ’Black Adam’.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon