El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Nordisk Film+

Filmhyggen er hjemme

Det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Nye film hver uge

Du kan glæde dig til masser af nye film hver uge fra Danmark, Norden og Hollywood. Filmudvalget bliver nemlig hele tiden opdateret med nye film.

Filmsamlinger på Nordisk Film+

Afdeling Q

Der er dømt krimi og spænding, når det er allerbedst med filmsamlingen om Afdeling Q. Makkerparret Carl Mørch og Assad efterforsker henlagte sager i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsens fængslende romaner. Filmsamlingen indeholder de populære film ’Kvinden i buret’, ’Fasandræberne’, ’Flaskepost fra P' og ’Journal 64’.

Olsen Banden

Se eller gense alle Olsen Banden film med Egon, Benny, Kjeld, Yvonne, Børge, Hallandsen Bøffen, Kriminalassistent Jensen og alle de andre udødelige karakterer. I første film i succes-serien får vi serveret herlige, velmixede cocktail af store planer og mindre, men afgørende, katastrofer. Egon lander i Vridsløse, fordi Benny og Kjeld klodser i det under et tyveriforsøg, men han kommer ud med en plan.

Krummerne

Det er svært at være 11 år, men der er altid sjov og ballade hos familien Krumborg. Den største danske filmsucces i 1991 er endelig tilgængelig. Hovedpersonen er selvsagt Krumme, der uden at gøre det med vilje, driver sine omgivelser til vanvid med daglige uheld og ballade. Men heldigvis for ham har han en sød og overbærende familie, der tager livet og slagsmålene, som de kommer.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon