Vælg det tv-produkt,
der passer bedst til dig


Vælg kanaler og tjenester fra 199 kr./md. (via streaming)

 

Vælg de kanaler og streamingtjenester, du vil have:

• Se dine kanaler med det samme med appen Norlys Play.

• Udskift kanaler og tjenester hver måned.

• DR1, DR2 og DR Ramasjang samt otte nabolandskanaler er i alle pakker.

Vælg 4

Før 249,- pr. md.

Nu  199,- pr. md.

Mindstepris op til 398 kr. (2 mdr.)
Løbende abonnement
Pris efter 6 mdr.: 249 kr./md.Vælg selv 4 kanaler. Maks. 1 streamingtjeneste.

Gå videre

Vælg 8

Før  399,- pr. md.

Nu  349,- pr. md.

Mindstepris op til 698 kr. (2 mdr.)
Løbende abonnement
Pris efter 6 mdr.: 399 kr./md.Vælg selv 8 kanaler. Maks. 3 streamingtjenester.

Gå videre

Vælg 20

Før 649,- pr. md.

Nu  599,- pr. md.

Mindstepris op til 1.198 kr. (2 mdr.)
Løbende abonnement
Pris efter 6 mdr.: 649 kr./md.Vælg selv 20 kanaler. Maks. 5 streamingtjenester.

Gå videre

* Tilbuddet på 50 kr. rabat pr. md. i 6 mdr. gælder indtil 31/3-24 og forudsætter, at din husstand ikke har haft tv fra Norlys de seneste 6 mdr. Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling på Mit Norlys. Alternativt kan Betalingsservice vælges til 9,75 kr./md. Vælges der ikke betalingsform, betales 49 kr./md. for girokort.

 

* Bemærk: Den 1. marts 2024 stiger prisen på Lille tv-pakke med 45 kr./md., Mellem tv-pakke med 20 kr./md. og Stor tv-pakke med 20 kr./md. Samtidig stiger prisen på en række tilkøbskanaler. Se ændringerne på norlys.dk/tv-add-on. Tilbuddet på 50 kr. rabat pr. md. i 6 mdr. gælder indtil 31/3-24 og forudsætter, at din husstand ikke har haft tv fra Norlys de seneste 6 mdr. Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling på Mit Norlys. Alternativt kan Betalingsservice vælges til 9,75 kr./md. Vælges der ikke betalingsform, betales 49 kr./md. for girokort.

Test: Hvilken type tv-abonnement passer til dig?

Det kan være svært at gennemskue, hvilken type tv der passer bedst til dig og dine behov. Tag testen og få hjælp til at vælge.

Tag test

Se tv via antenne

Hos Norlys kan du også se dine tv-kanaler via din antenne. Du kan bruge både en stueantenne i vindueskarmen eller antennen på taget.

Se tv via antenne

Har du allerede tv fra Norlys?

Ønsker du at ændre dit nuværende abonnement, skal du kontakte kundeservice. Dit nuværende abonnement bliver nemlig ikke opsagt automatisk ved bestilling af et nyt abonnement.

Bredt udvalg af populære streamingtjenester

Hos Norlys får du et stort udvalg af de bedste streamingtjenester, så du altid har masser at vælge imellem. Vælg blandt andet mellem HBO Max, Viaplay, discovery+, TV 2 Play og Nordisk Film+.

Se alle

Sådan ser du tv fra Norlys

Når du har tv hos Norlys, følger vores streamingapp Norlys Play med i dit abonnement. Stream dine kanaler direkte i appen, via browser på din mobil, tablet eller computer eller på dit tv ved hjælp af Chromecast eller Apple TV. Du ser indholdet fra de streamingtjenester, du har valgt, gennnem udbydernes app.

Med Norlys Play kan du streame på to enheder af gangen og koble op til fem enheder til dit abonnement. Og du har adgang til dine yndlingsprogrammer overalt i Danmark - og i hele EU.

Saml tv og internet ét sted

Vidste du, at du kan bestille både tv og internet hos Norlys? Vi har internethastigheder på op til 1000 Mbit, så der er noget til alle behov.

Se muligheder

Har du brug for hjælp til din bestilling?

 

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge? Indtast dine oplysninger herunder, så ringer en salgsmedarbejder dig op hurtigst muligt. Har du spørgsmål til dit abonnement eller dine regninger, skal du kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.