El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

TV 2 PLAY

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 PLAY bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem TV 2s indhold, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Og der tilføjes nyt indhold hver dag.

Så uanset om du er til hygge med 'Vild med dans', grin med 'Minkavlerne', underholdning med 'Alene sammen' eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 PLAY.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 PLAY får du de bedste film, serier og programmer fra alle TV 2s kanaler. Hold dig dig opdateret på verdenen omkring dig med højaktuelle dokumentarer fra TV 2, gør dig klar til fede snigpremiere eller dyk ned børneuniverset Oiii fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer.

Nyheder på TV 2 PLAY

Bachelor

Nu kan du igen få dit daglige 'Bachelor'-shot, når det populære program er tilbage med anden sæson. Denne gang er der to bachelorer med fra start og 17 kvinder. Du kan allerede nu varme op til den nye sæson ved at se eller gense første sæson af 'Bachelor' på TV 2 PLAY.

Verdensmænd

Med rejsehadende Nikolaj Stokholm ude af billedet er Bo Lydmand opgraderet til hovedperson. Han elsker at rejse, er en fandens karl og kan ikke tåle hverken stilhed, ømhed eller eftertanke. Nu tager han og Tobias Dybvad ud i verden igen med seks af Tobias' yndlingskomikere.

Herlufsholm

Herlufsholm har i årtier stået som et ikon i Danmark. Nu fortæller en række tidligere elever, at der i årevis har været en voldelig kultur med krænkelser og grov mobning. TV 2 Dokumentar kan afsløre, at rektor og ledelsen har kendt til sager så sent som fra dette skoleår.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?