OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

TV 2 PLAY

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 PLAY bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem TV 2s indhold, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Og der tilføjes nyt indhold hver dag.

Så uanset om du er til hygge med 'Vild med dans', grin med 'Minkavlerne', underholdning med 'Alene sammen' eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 PLAY.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 PLAY får du de bedste film, serier og programmer fra alle TV 2s kanaler. Hold dig dig opdateret på verdenen omkring dig med højaktuelle dokumentarer fra TV 2, gør dig klar til fede snigpremiere eller dyk ned børneuniverset Oiii fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer.

Nyheder på TV 2 PLAY

Helt sort

I en ny sæson af ’Helt sort’ tager Melvin Kakooza igen et humoristisk og kærligt blik på danskerne og den danske kultur. Denne gang går rejsen dog ikke kun rundt i landet. Melvin kigger i stedet nærmere på de store begivenheder, der samler os - også uden for landets grænser. I den nye sæson er han blandt andet på arbejde med Dennis Ritter til Tour de France. Han besøger også Margrethe Vestager i Bruxelles og er til landskamp i Parken.

Landstrænerne

Herrelandsholdet i fodbold har i mere end 40 år klaret sig fantastisk på den internationale scene. Sepp Piontek var manden, der kickstartede udviklingen, da han i 1979 blev ansat som landstræner. Siden fulgte Richard Møller Nielsen, Bo Johansson, Morten Olsen, Åge Hareide og Kasper Hjulmand. Som optakt til vinterens VM-slutrunde kan du på fra 17. oktober se ’Landstrænerne’, når de mødes til en fodboldsnak – både om fortiden og nutiden.

Diamantfamilien

Følg diamanthandler Katerina Pitzner og hendes tre døtre Thalia, Elvira og Ophelia, mens de hver især forsøger at finde vej igennem livet. I den kommende sæson kæmper familien med at holde sammen på det ubrydelige bånd til hinanden med en hverdag, der foregår i tre forskellige lande. Du kan se 'Diamantfamilien' fra 17. oktober.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon