El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

HBO Max

Alt det du elsker. Samlet på ét sted.

De største serier og de bedste klassikere

Blockbustere, skelsættende historier og uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.

Få adgang til en verden af den fedeste underholdning

Der er masser af gode serier og film at se frem til. Se blandt andet Game of Thrones, The White Lotus og Billions.

Se alle de bedste klassikere igen og igen
HBO Max er også fyldt med de bedste klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen. Gense Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City og The Sopranos.

Nyheder hos HBO Max

House of the Dragon

Historien foregår 200 år før handlingen i Game of Thrones, og har Targaryen-familien som omdrejningspunkt. Efter Targaryen-familien har hersket over de syv kongeriger i Westeros i hundredevis af år, opstår der splid om arverækkefølgen, da den gamle konge dør.

The Handsmaid's Tale

June må tage konsekvenserne af attentatet på kommandør Waterford, og samtidig forsøger Serena at øge sin status i Toronto. June, Luke og Moira kæmper mod Gilead på afstand, imens de fortsætter missionen om at redde og genforenes med Hannah. Sæson 5 kan streames fra den 15. september.

Pretty Little Liars: Original Sin

For tyve år siden flåede en række tragiske begivenheder den lille by Millwood fra hinanden. Nu bliver en gruppe teenagepiger plaget af en ukendt overfaldsmand og tvunget til at betale for den hemmelige synd, deres forældre begik for to årtier siden og deres egen.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?