El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Discovery+

- stream det du elsker

Underholdning for enhver smag

Med discovery+ får du adgang til alle Discoverys danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer.

Med discovery+ kan du streame den underholdning, du elsker

Discovery+ har det hele - fiktion, dokumentarer, reality, livsstil og meget mere. De nye nordiske fiktionsserier "Dopamin" og "Mørkt Hjerte" emmer af drama, mens "Medina - Hele min historie" og "Hooligan-sagen - Truet til tavshed" får virkeligheden til at ligne fiktion.

Nyheder på discovery+

Johnny vs. Amber

Johnny Depp og Amber Heard har for tiden hele verdens bevågenhed med den omdiskuterede retssag. I denne todelte dokumentarserie kommer vi helt tæt på retssagen ved hjælp af eksplosive beviser, intimt arkivmateriale og dybdegående interviews fra begge juridiske teams, der udforsker den britiske High Court injuriesag og det vigtige og komplekse spørgsmål om vold i hjemmet.

Buch Thorborg

Det nygifte iværksætterpar Martin og Jannie Buch Thorborg står overfor deres livs eventyr med tre nyindkøbte hoteller på Bornholm, som de skal have sat i stand og gjort klar til åbning. Martin er dansk iværksætter og blev kendt som medstifter af Jubii. Nu er han adm. direktør og stifter af Visma Dinero. Jannie er også iværksætter og har bl.a. åbnet en butik i Gudhjem udover at være direktør for hotellerne.

Medina

'Medina' er et eksklusivt og intimt portræt af op- og nedture hos den danske popdronning og stilikon, der ved siden af musikken er en driftig forretningskvinde. Filmen undersøger, hvordan det er at være larger-than-life i et samfund, der elsker at nedgøre succesrige mennesker, og hvordan livet former en kvinde i konstant spotlys. En kærlig og omsorgsfuld kvinde, der stort set bare ønsker at blive elsket for den, hun er, og den kunst, hun laver.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?