OBS: Har du spørgsmål om tilmelding til indefrysningsordning, energikrisen, priser og el- og gasregningen? Find hjælp og svar her.

El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Discovery+

- stream det du elsker

Underholdning for enhver smag

Med discovery+ får du adgang til alle Discoverys danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier. Du kan også se snigpremierer og eksklusive serier, som kun vises på streaming. Derudover medfølger et kæmpe katalog af internationalt Discovery indhold og dokumentarer.

Med discovery+ kan du streame den underholdning, du elsker

Discovery+ har det hele - fiktion, dokumentarer, reality, livsstil og meget mere.

Lige nu kan du blandt andet glæde dig til at følge med i disse nyheder: 'Gennem Grand Canyon', 'Nogen ved noget', 'Politijagt' og 'True love'.

Nyheder på discovery+

Nogen ved noget

I anden sæson af seersuccessen ”Nogen ved noget” følger vi igen de to erfarne krimijournalister Jesper Vestergaard Larsen og Bo Norström Weile, som i over et halvt år har undersøgt Louise Borglit-sagen. Undervejs i deres arbejde afsøger de spor, der sætter alvorlige spørgsmålstegn ved politiets arbejde i den fortsat uopklarede sag.

Gennem Grand Canyon - det vildeste eventyr

Seks kendte danskere skal på ekspedition i 16 dage. Et eventyr på floden og en oplevelse for livet. De skal klare sig i et af de mest ubarmhjertige steder på kloden, og samtidig lære at leve med, og i respekt for, hinanden og den uberørte natur. I programmerne bliver Jesper Nøddesbo, Ibi Støving, Lise Baastrup, Andreas Jessen, Anne-Marie Rindom og Skinz udfordret både mentalt og fysisk.

True love

Singler leder efter den eneste ene i et nyt kærlighedseventyr i Toscana. I ’True Love Danmark’ er jagten på ægte kærlighed for alvor skudt i gang, og her kan man hverken gemme eller glemme sine følelser, når en løgnedetektor tester deltagerne i, hvad de virkelig føler for hinanden. Hvis deltagerne ikke har noget at skjule og har fået ægte følelser, har de alt at vinde.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet og Tv


Energi

Chat Udvid chat ikon