El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Oplad på farten

Med en opladningsaftale hos Norlys er du godt dækket ind til opladning på farten.

Sådan oplader du på farten

Norlys er i gang med at opbygge et stort netværk af ladestandere på tværs af hele Danmark. Så når du skal oplade din bil på farten, kan du gøre det på en ladestander fra Norlys. Du kan selvfølgelig også altid benytte dig af din egen bilproducents opladningsservice. Med en opladningsaftale hos Norlys og dit bilmærkes egen ladeservice er du altså godt dækket ind i forhold til opladning på farten.

Brug appen Norlys Opladning

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen kan du søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed.

Læs mere om Norlys Opladning

Hvad koster det at lade op på farten?

Du opnår den billigste pris for opladning ved at vælge den ladestander, der har den laveste pris pr. kWh. Er prisen eksempelvis 2,50 kr./kWh og du lader op med 50 kWh, så koster denne opladning altså 125 kr.

De hurtigste ladestandere kaldes "lynladere" og er oftest lidt dyrere, da bilen lades hurtigere op, og man dermed kan komme hurtigt videre. Alt efter hvor travlt du har, kan du altså vælge en langsommere ladestander og dermed spare lidt penge på din opladning.

Sådan betaler du
Du kan betale via appen Norlys Opladning med et registreret betalingskort eller via dit Norlys ladekort/brik, hvor forbruget registreres på din næste regning sammen med dit øvrige elforbrug.

 

Brug din bilproducents ladenetværk

Du kan også altid benytte dig af din egen bilproducents opladningsservice. Det kan blandt andet være:

... og mange flere. De fleste tilbyder adgang til over 200.000 offentlige ladestandere på tværs af operatører i Danmark og Europa.

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Norlys investerer 1 milliard i offentlige ladestandere

Der er behov for mange flere offentlige ladestandere, hvis Danmark skal understøtte den forventede vækst i elbiler. Norlys vil i løbet af de kommende 3 år investere 1 milliard kroner i opsætning af ladestandere i byer, ved motorveje og på landet.

Læs mere her

Bliv klogere på din ladeløsning