El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Fremtidens ladestandere kommer fra Norlys

Antallet af el- og hybridbiler vil stige markant over de kommende år.

På den baggrund etablerer Norlys nu et nyt forretningsområde, der skal sikre nytænkende og økonomisk attraktive ladeløsninger for både privat- og erhvervskunder. Målet er at blive førende på det danske marked for ladningsløsninger til el- og hybridbiler.


I fremtiden vil der stå Norlys på rigtig mange af ladestanderne i danskernes indkørsler, og på de danske arbejdspladser. Med en ambition om over 300.000 Norlys-ladestandere i 2030 etablerer Norlys nu et nyt ambitiøst forretningsområde, der ligger naturligt i forlængelse af Norlys’ visioner om at være aktivt deltagende i den grønne omstilling.

Med en stærk værdikæde fra landvindmøller, som producerer den grønne energi, og hele vejen ud i forbrugernes stikkontakter er vejen banet for etablering af et forretningsområde for ladeløsninger til el- og hybridbiler hjemme hos kunderne privat såvel som på arbejdspladsen.

- Danmark og danskerne står over for et paradigmeskifte – fra et samfund drevet af fossile energikilder til et samfund, baseret på vedvarende energi. Det er kernen i grøn omstilling. Dertil kommer, at den danske regering har en ambition om minimum 760.000 el- og hybridbiler på vejene inden 2030. Paradigmeskiftet og regeringens udspil betyder, at vi i de kommende år vil se et massivt behov for grønne løsninger - et behov, som Norlys tager medansvar for og ønsker at bidrage betragteligt til, siger Anders Eldrup, der sidder i bestyrelsen for Norlys Energi.

Forventning fra kunderne om grønne løsninger

Beslutningen om at etablere forretningsområde for ladeløsninger er desuden tæt forbundet til Norlys’ markedsanalyser og kundeindsigter, der viser en klar kundeforventning til, at Norlys som grønt energiselskab spiller en markant rolle i dette nye marked for opladning af el- og hybridbiler.

- Som energikoncern vil vi spille en stor rolle i at understøtte kundernes og andelshavernes grønne løsninger. Vi har både kompetencerne, viljen og ejerskabet til at bidrage til, at vi i Danmark når i mål med den grønne omstilling – hellere i dag end i morgen, siger Mads Brøgger, direktør for Norlys Energi og fortsætter:

- Det forventes, at forbruget til en elbil omtrent vil svare til en almindelig husstands elforbrug, og derfor ser vi ind i en fordobling af en gennemsnitlig privatkundes nuværende elforbrug.

Et naturligt skridt på Norlys’ grønne rejse

Norlys leverer i dag grøn strøm til 600.000 privatkunder og mere end 50.000 erhvervskunder. Ladestanderløsninger er derfor et naturligt næste skridt for energi- og telekoncernen.

- Det er vores opgave at levere de grønne energiløsninger, som kunderne efterspørger. Og ikke alene er vi stolte af at levere grøn strøm til vores kunder, men nu kan vi også sikre økonomisk attraktive ladeløsninger til både vores privat- og erhvervskunder.

Vi er sikre på, at kunderne vil tage godt imod de ladekoncepter, vi kommer med, og at vi differentierer os positivt fra de eksisterende løsninger og leverandører, slutter Mads Brøgger.

Det forventes, at de første ladestandere vil være i drift kort tid efter sommerferien.

Lad os sætte strøm til nye vaner

Hvor langt kører en elbil på en opladning? Bør du vælge el eller hybrid? Og hvilken ladeløsning passer bedst til dig? Få svar på alle dine spørgsmål i vores nye univers om ladeløsninger, så du kan sætte strøm til nye vaner.

Er du også elektrisk omkring elbiler?

Vi er ellevilde med elbiler. Og vi har et produkt på vej, der sandsynligvis er lige noget for dig, hvis du har en elbil - eller overvejer at få en.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked, når vi endelig kan løfte sløret for vores nye produkt.