Rabat på ladeløsning

Som andelshaver kan du leje en ladeboks fra Norlys til en fast, lav pris. Spar 1.440 kr. om året.

Få rabat på leje af ladeboks

Som andelshaver i Norlys kan du leje en ladeboks til en fast, lav pris på 79 kr./md. i stedet for normalprisen på 199 kr./md. Det er en besparelse på 1.440 kr. hvert år, så længe du er andelshaver. Vi hænger selvfølgelig ladeboksen op for dig og sørger for, at den lever op til alle gældende krav.

Har du allerede en ladeboks? Kom i gang for 1.495 kr.
Har du en eksisterende ladeboks, er det nemt, hurtigt og billigt at skifte den ud med en fra Norlys. Vi kan i mange tilfælde genbruge din eksisterende installation. Det sparer både tid og ressourcer - og du sparer penge på installationen og kan komme i gang for 1.495 kr. Husk at angive, hvis du har en eksisterende installation, når du færdiggør din bestilling. 

Lej ladeboksen

 

Pris inkl. standardinstallation:

2.995,-

Pris ved udskiftning af eksisterende ladeboks:

1.495,-Månedlige udgifter

 

Opladningsaftale inkl. leje af ladeboks:

79,- pr. md.

Elaftale hos Norlys:

29,- pr. md.

Forbrug:

Afregnes pr. kWh

Refusion:

Fratrækkes regning

 

 

 

Gå til bestilling

Fordele

 

Professionel installation

Fast, lav pris på abonnement

Betal efter forbrug

Refusion af elafgift fratrækkes automatisk

BugseringsserviceTilbuddet er for andelshavere i Norlys - dvs. elmåler på installationsadressen skal være fra N1 - og gælder kun ved leje af ladeboks. Prisen på 79 kr./md. (normalpris 199 kr./md.) gælder så længe du er andelshaver og forudsætter, at du samtidig har Norlys som elleverandør på installationsadressen. Der er ingen binding og du har 14 dages fortrydelsesret. Refusion af elafgiften følger de gældende regler og forudsætter bl.a. at der ikke er solceller eller elvarme på adressen.

Priseksempler

Se priseksempler på, hvad det vil koste om måneden at oplade din elbil.

Antal km/år Opladningsaftale fra Norlys*
10.000 281 kr./md.
20.000 482 kr./md.
30.000 684 kr./md.


*Forudsætninger:

Opladningsaftale inkl. leje: 79 kr./md., Pris pr. kWh: 1,71 kr. (samlet elpris FlexEl elaftale juli 2023), Refusion pr. kWh: 0,87 kr., Antal km. pr. kWh: 5, 90% hjemmeladning, Udeladning pris pr. kWh: 4,5 kr.

Se om du er andelshaver

Vi har 800.000 andelshavere, der alle er medejere af Norlys. De er medejere, fordi deres elmåler er tilsluttet Netselskabet N1, som er ejet af Norlys. På kortet ser du andelshaverområdet markeret med grønt. Bor du inden for det grønne område, er du andelshaver. Er du i tvivl, kan du slå din adresse op her - hvis der står N1 a/s, er du andelshaver i Norlys. 

Installation du kan være tryg ved

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, følger der en standardinstallation med i prisen. Vores erfarne, autoriserede elektrikere sørger for en pæn og fejlfri installation, hvor de eksempelvis skjuler kabelføringen. Du får: 

 • Rådgivning om den bedste placering af ladeboksen

 • Op til 10 meter kabelføring (5G6 mm2) fra eltavlen til ladeboksen

 • Installation af kombirelæ 20A med fejlstrømsafbryder (automatisk afbryder)

 • Opsætning, tilslutning, konfigurering og test af ladeboksen

 • Vejledning i, hvordan ladeboksen og appen fungerer

 • Gratis nedtagning af evt. eksisterende ladeboks.

Lille og vågen

Ladeboksen, der følger med vores ladeløsning er en fiks lille sag. Faktisk er den en af de mindste på markedet. Den lille størrelse og det medfølgende ladekabel på hele 6 meter langt (type 2 stik), gør det nemt at placere ladeboksen lige der, hvor du gerne vil have den.

Med den intelligente ladeboks kan du både fjernstyre og overvåge opladningen. Hvis du også har en FlexEl-elaftale hos os, kan du f.eks. sætte den til at oplade automatisk hver nat – hvor strømmen ofte er billigere.

Både ladeboks og ladekabel er godt forberedt på det danske vejr og lidt til. De klarer uden problemer temperaturer fra -25 til 45 grader. 

Brug appen Norlys Opladning

Norlys Opladning bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten.

I appen – der kan hentes i App Store eller Google Play – kan du søge efter og finde offentlige ladestandere, se ladepriser, hastigheder og tilgængelighed. 

Sådan bruger du appen

Hjælp til at færdiggøre bestilling?

Vi besvarer gerne spørgsmål og hjælper dig med din bestilling.
Udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.Ofte stillede spørgsmål

Jeg er andelshaver og har allerede en ladeløsning hos Norlys. Hvordan får jeg rabatten?

Hvis du er andelshaver, eksisterende kunde og har lejet din ladeboks af Norlys, så sættes din månedlige pris automatisk ned fra 199 kr./md. til 79 kr./md. pr. 1. februar 2023. 

Er du andelshaver og har købt din ladeboks af Norlys, tilbyder vi at købe den tilbage fra dig, så du i stedet overgår til at leje boksen af Norlys og dermed kan opnå den favorable pris som andelshaver. Du modtager et brev med flere informationer om dette. 

Hvad sker der, hvis jeg flytter adresse?

Rabatten til andelshavere er betinget af, at elmåleren på adressen er fra N1. Flytter du til en ny adresse, hvor elmåleren ikke er fra N1, bortfalder rabatten. 

Hvis du skal flytte og ønsker at få installeret din ladeboks på din nye adresse, skal du have besøg af en installatør, som hjælper dig. Det er et lovkrav, da der kan ske fejl eller skader på boksen eller dig selv.

Ring til vores kundeservice, så hjælper vi dig med at få aftalt nærmere med vores installatør.

Prisen for at få din ladeboks flyttet og installeret på ny adresse kan du finde her.

Hvad er specifikationerne for ladeboksen fra Norlys?

Ladeboksen fra Norlys er fra EVBox og modellen hedder Elvi.

 • Antracitgrå farve
 • Opladning op til 11 kW
 • 6 meter fastmonteret ladekabel (Type 2)
 • Autostart eller manuel start med ladebrik - eller kort
 • Integreret kWh-måler, Wi-fi og GSM
 • Vægt 6 kg
 • Mål: 186 x 328 x 161 mm​
 • Monteres på væg
 • Til uden- og indendørs brug

Hvor hurtigt kan I installere min ladeboks?

Forventeligt vil din installation foregå mellem 3-4 uger efter du har bestilt din ladeboks fra Norlys. Det afhænger selvfølgelig af, hvornår du har sendt det fornødne information til os om placering af ladeboks samt hvornår du og vores installatør kan finde et tidspunkt, hvor du kan være hjemme under installationen.

Hvad hvis en standardinstallation ikke er nok til mig?

Hvis en standardinstallation ikke er nok, så kalder vi det en udvidet installation. En udvidet installation kan bestå af forskellige ydelser, da det afhænger af de specifikke forhold på installationsadressen.

Det kan være længere kabelføring eller gravearbejde. Alt efter behovet vil du få en pris på de ekstra ydelser, som er forbundet med din installation. Det aftaler du i fællesskab med vores installatør.

Hvilken type ladekabel og -stik kan jeg bestille?

På din ladeboks fra Norlys er der monteret et fast 6 meter langt type 2 ladekabel. Det passer til langt de fleste elbiler og plug-in hybridbiler. 

Kan boligens eksisterende ledninger benyttes til Norlys ladeboks?

Ikke medmindre du tidligere har fået lavet en godkendt installation af en ladeboks.

Vores installatør laver et separat relæ i din eltavle og fører et nyt kabel på muren fra din eltavle til ladeboksen, som en del af installationen. Kablet er dimensioneret, så vi sikrer, at det kan håndtere de mange timers opladning og overholder Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger.

Undersøg, om din bolig har nok strøm til rådighed

Vores ladeboks bruger 16 ampere og tre faser for at kunne levere 11 kW. Det har langt de fleste nyere huse til rådighed. Typisk har en husstand mellem 25-32 ampere til rådighed.

Vær opmærksom på, at det er ikke sikkert, at du kan lade din bil samtidig med, at du laver mad og vasker tøj. Det er derfor en god idé at flytte opladningen til om natten, hvor strømmen desuden ofte er grønnere.

Er du i tvivl om, hvor mange ampere og faser dit hus er forsynet med, kan du kontakte dit forsyningsselskab og få det oplyst. Har du mindre ampere og/eller færre faser til rådighed, kan ladeboksen ikke levere den fulde effekt, men stadig fungere.

Kan I genbruge installationen fra en gammel ladeboks?

Som udgangspunkt, ja. Vores elektriker vil vurdere, om installationen kan genbruges. Kan den det, så gives der rabat på installationen.

For at matche vores krav til kvalitet og sikkerhed, så skal din eksisterende installation indeholde et kombirelæ i din eltavle med minimum 20A sikring. Derudover skal ledningen fra din eltavle til ladeboksen have en minimumtykkelse på 2,5 mm2 (til 11kW ladeboks), og ledningen må ikke forsyne andet end ladeboksen – f.eks. andre stikkontakter, lyskilder eller hårde hvidevarer.

Hvilke krav er der til min eltavle?

Som udgangspunkt kan alle eltavler klare det, så længe der er 25A til rådighed og plads til en ekstra sikring. Er der ikke plads i eltavlen, kræves det at der installeres en undertavle i forbindelse med installation - dette er en ekstraomkostning på under 500 kr.