Vi kæmper for et Danmark på 100 % vedvarende energi

Hos Norlys tror vi på en lysere fremtid. Derfor arbejder vi for et Danmark på 100 % vedvarende energi. Så du - og alle andre danskere – i en ikke så fjern fremtid kan få strøm udelukkende fra vedvarende energikilder i stikkontakten. Hele døgnet rundt.

Selvom der er et stykke vej endnu, så tror vi på, at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med at leve grønnere. Med Norlys app’en giver vi dig sparetips, som gør det lettere for dig at spare på energien, og overblik over hvornår strømmen er billigst.

Som kunde hos Norlys er du også en del af et fællesskab, der investerer i opførelsen af vindmølle -og solcelleparker. Vi har netop været med til at opføre Danmarks største landvindmøllepark. Parkerne producerer i dag strøm nok til at dække det årlige strømforbrug for mere end en halv million danske husstande.

Og så investerer vi naturligvis også i udvikling af nye grønne teknologier, så vi kan blive bedre til at lagre strømmen og bruge den på vindstille dage. Ligesom vi udbygger elnettet og sætter strøm til den grønne omstilling med opsætning af ladestandere over hele landet – til gavn for dig, der kører elbil i dag eller drømmer om at gøre det i fremtiden.

Norlys investerer milliarder i grøn omstilling

Norlys øger hele tiden vores investeringer i grøn omstilling, f.eks. opstilling af solceller og vindmøller og lagring af strømmen. Blandt andet ejer vi 50 % af Eurowind Energy, der udvikler, ejer og driver vindmølle- og solcelleparker, og har for nylig investeret 250 mio. kr. i GreenLab, der udvikler nye metoder til at lagre vedvarende energi.

Vi udbygger vores elnet, så vi kan transportere strømmen ud til de mange danskere, der får en varmepumpe eller elbil. I Norlys investerer vi ladestandere, så alle kan lade deres elbil – uanset hvor i Danmark de er.