Opladning på farten

Hvor kan du oplade din bil, når du er på farten? Hvilke ladestandere kan du bruge? Og hvordan betaler du for den strøm, du oplader din bil med? Det giver vi dig svar på her.

Oplever du problemer med at oplade på farten, så kontakt vores tekniske support på 8710 1530 døgnet rundt og få hjælp til komme videre.

Brug Norlys Opladningsapp

Norlys Opladningsapp bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen får du overblik over vores offentlige ladenetværk med priser og tilgængelighed. 

Kom godt i gang med Norlys Opladningsapp

Norlys ladekort/ladebrik

Bestiller du en ladeløsning fra Norlys, følger der et ladekort og en ladebrik med til brug på offentlige ladestandere.

Du kan altid bestille flere ladekort og ladebrikker. Det kan fx være, at du har brug for ekstra ladekort til andre i husstanden. Det kan også være, at du ikke er opladningskunde hos Norlys, men ønsker at gøre brug af det ladenetværk, vi stiller til rådighed i Norlys Opladningsapp.

Bestil ladekort/ladebrik

Find ladestander

På kortet nedenfor kan du se de over 600.000 offentlige ladepunkter, som er en del af vores roaming ladenetværk i Danmark og Europa. Som Norlys opladningskunde kan du bruge alle ladepunkterne.

Vil du se et kort, hvor der kun er Norlys-ladestandere på? Så finder du det her.

Hvad koster det at oplade på farten?

Prisen for at oplade på farten fremgår i appen, når du klikker ind på det enkelte ladestander.

Lader du på Norlys' egne offentlige ladestandere, er prisen for normalladere (AC) 2,49 kr./kWh og for hurtig- og lynladere (DC) 3,49 kr./kWh

Priser på andre ladestandere varierer alt efter, hvilken ladeoperatør der ejer den pågældende ladestander. Som regel vil du desuden blive opkrævet et transaktionsgebyr for at lade hos andre operatører.