Opladning på farten

Hvor kan du oplade din bil, når du er på farten? Hvilke ladestandere kan du bruge? Og hvordan betaler du for den strøm, du oplader din bil med? Det giver vi dig svar på her.

Oplever du problemer med at oplade på farten, så kontakt vores tekniske support på 8710 1530 døgnet rundt og få hjælp til komme videre.

Brug Norlys Opladningsapp

Norlys Opladningsapp bliver din nye adgang til at tanke bilen op med strøm både derhjemme og på farten. I appen får du overblik over vores offentlige ladenetværk med priser og tilgængelighed. 

Kom godt i gang med Norlys Opladningsapp

Norlys ladekort/ladebrik

Bestiller du en ladeløsning fra Norlys, følger der et ladekort og en ladebrik med til brug på offentlige ladestandere.

Du kan altid bestille flere ladekort og ladebrikker. Det kan fx være, at du har brug for ekstra ladekort til andre i husstanden. Det kan også være, at du ikke er opladningskunde hos Norlys, men ønsker at gøre brug af det ladenetværk, vi stiller til rådighed i Norlys Opladningsapp.

Bestil ladekort/ladebrik

Find ladestander

På kortet nedenfor kan du se de over 400.000 offentlige ladepunkter, som er en del af vores roaming ladenetværk i Danmark og Europa. Som Norlys opladningskunde kan du bruge alle ladepunkterne.

Brug din bilproducents ladenetværk

Du kan altid benytte dig af din egen bilproducents opladningsservice. Det kan være Tesla Superchargers, Audi e-tron Charging service, Charge MyHyundai eller mange flere. De fleste tilbyder adgang til over 200.000 offentlige ladestandere på tværs af operatører i Danmark og Europa.

Med en opladningsaftale hos Norlys og dit bilmærkes egen ladeservice er du godt dækket ind i forhold til opladning på farten.