El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Opladning når du er på farten

Hvor kan du oplade din bil, når du er på farten? Hvilke ladestandere kan du bruge? Og hvordan betaler du for den strøm, du oplader din bil med? Det giver vi dig svar på her. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan lader jeg min bil op på farten?

I Norlys appen vil du løbende se, at flere og flere Norlys offentlige ladestandere blive tilgængelige. Udover Norlys ladestandere vil du også senere se mulighed for at lade på ladestandere fra andre udbydere. Hele overblikket er tilgængelig i Norlys Opladning.

Som en del af pilottesten, som du deltager i, er vi klar over, at der for nuværende ikke er mange lademuligheder i Norlys Opladning.

Derfor vil vi - som supplement til Norlys opladningsappen - anbefale, at du benytter dig af din bilproducents eget ”opladning på farten” service. Eksempelvis har alle Tesla elbiler mulighed for at lade på Teslas supercharger netværk, Audis service hedder ”Charging Service”, Skoda ”Power Pass”, VW ”We Charge” osv. De fleste tilbyder adgang til over 200.000 offentlige ladestandere i Danmark og Europa.

Med Norlys Opladning  og dit bilmærkes ladeservice, er du godt dækket ind i forhold til opladning på farten.

Du kan se ledige standere, pris for opladning og ladehastighed, inden du kører op til en ladestander. Når din opladning er færdig betaler du blot til den aftalte pris, og er hurtigt videre. 

Hvordan betaler jeg for mine opladninger på offentlige ladestandere?

Når du har registeret dit betalingskort i Norlys Opladning, er du klar til at betale for opladning på farten.

Du kan tilføje eller ændre dine betalingsoplysninger i appen. Åbn appen og vælg ”Mere” i nederste hjørne. Vælg ”Betalingskort” og derefter ”Tilføj betalingskort”. Indsat de nødvendige oplysninger og klik på ”Bekræft.” Dit kort nu registreret.

På kortet i appen kan du se tilgængelige ladestandere samt pris for opladning. Er prisen eksempelvis 3,00 kr./kWh og du lader op med 50 kWh, så koster denne opladning altså 150 kr.

Hvad koster det at lade min bil op på en offentlig ladestation?

I Norlys Opladning kan du se, hvad det koster dig at oplade på hver enkelt ladestander.

På kortet kan du se og søge efter tilgængelige ladestandere samt se prisen for opladning. Er prisen eksempelvis 3,00 kr./kWh og du lader op med 50 kWh, så koster denne opladning altså 150 kr.