Opsætning af Tilgin-router

Her finder du alt, hvad du har brug for i forbindelse med opsætning af din Tilgin-router. Følg vores simple guide og gode råd til en god forbindelse samt læs information om, hvordan du bruger routeren til telefoni. 

Sådan får du den bedste forbindelse

Placer din router centralt, højt og frit 
Placér gerne din router 120-140 cm over gulvet og så frit som muligt, så signalet ikke bliver blokeret. Undgå fx at stille routeren i et skab, op ad en massiv væg eller i kælderen.  

Brug dit netværkskabel  
Forbind din pc, spilkonsol eller dit Apple/Google TV til din router ved hjælp af et netværkskabel for at få den mest stabile internetforbindelse. 

Placer din router væk fra anden elektronik
Det trådløse signal i din router kan blive forstyrret af støj fra større metalgenstande eller anden elektronik i hjemmet. Prøv derfor at placere routeren væk fra andet elektronik, der kan påvirke wifi-signalet. Fx mikroovne, babyalarmer, højtalere og bluetooth-udstyr. 

Vi anbefaler, at du ændrer dit netværksnavn og wifi-kode

 

Du kan øge sikkerheden af dit netværk ved at ændre dit netværksnavn og wifi-kode fra routerens fabriksindstillinger til et nyt navn og en stærk wifi-kode. Herunder guider vi dig igennem ændringerne. Vær opmærksom på, at hvis du har wifi-enheder tilkoblet din router, så skal du ændre netværksnavnet og wifi-koden på wifi-enhederne. Du finder en guide til at foretage ændringerne på wifi-enhederne her

Ændring af netværksnavn og wifi-kode på Tilgin-router

  • Gå på internettet og tast 192.168.1.1 i din browser.
  • Log ind ved at skrive ’admin’ ved både brugernavn og kode.
  • Klik på ’Wireless’ i toppen af siden.
  • Nederst på siden kan du nu se dine netværk (blå skrift). Klik på det netværk, du ønsker at ændre netværksnavn og kode på.
  • Du har nu mulighed for at skrive et nyt netværksnavn uden for feltet ’name’. Tryk herefter ’apply’ for at gemme ændringen.
  • Klik nu på ’Security’ i højre side og ændre din kode i feltet uden for ’Passphrase’. Tryk herefter ’apply’ for at gemme ændringen.
  • Vigtigt! Tryk på ’Save settings’ i øverste højre hjørne af siden for at gemme dine ændringer.

 

Har du tilsluttet din router, men kan du ikke se dit wifi?

  • Tjek at du ikke begynder installationen før din startdato, som står i ordrebekræftelsen. Der vil først være signal fra denne dato.
  • Tjek at der er strøm til din router, og at lamperne i routeren lyser grønt.
  • Hold øje med det rigtige netværksnavn. Netværksnavnet findes på din router.

Hvis du stadig ikke kan se dit wifi, så tøv ikke med at kontakte os. 

Loading...