Telefoni til erhverv

Vi har gjort det nemt at skifte din firmatelefoni til Erhvervstelefoni – og tilpasse løsningen til din virksomheds behov.

Gør som 650+ andre virksomheder. Lad os stå for din erhvervstelefoni.

Ingen binding

Hos Norlys kan du få Erhvervstelefoni uden kontraktbinding og med kort opsigelsesvarsel, som er løbende måned +30 dage.

Det giver dig mulighed for nemt at opsige et abonnement, du kun ønsker I en tidsbegrænset periode, eller hvis en kollega stopper.

Nummerflytning

Med Norlys' telefoniabonnement kan du naturligvis beholde dit eksisterende telefonnummer. Vi hjælper dig med at flytte alle dine numre, så du slipper for besværet og nedetid under skiftet.

Få en stabil forbindelse med Erhvervstelefoni

IP-telefoni med stabil fiberforbindelse

Med IP-telefoni på en fiberforbindelse får din virksomhed en stabil telefoniløsning med god lydkvalitet, som gør kommunikationen klar og tydelig. Med høj oppetid på både fiber og telefoni er din virksomhed online uanset størrelsen og kompleksiteten af jeres behov.

Din virksomhed får:

  • Stabil telefoni

  • God lydkvalitet

  • Klar og tydelig kommunikation

 

Mobiltelefoni på Danmarks førende mobilnet

Ved at benytte et stabilt mobilnet opnår din virksomhed optimal dækning i både Danmark og udlandet. Oplev høj hastighed på de landsdækkende 4G og 5G mobilnet, så du kan arbejde via mobiltelefon, tablet og PC, uanset om du er på kontoret eller på farten.

  • Optimal dækning i Danmark og udland

  • Lynhurtig 4G/5G mobildata

Intelligente telefonifunktioner

Se, hvorfor vores Erhvervstelefoni er valget for moderne virksomheder. Fra intuitive omstillingsborde og automatiseret opkaldsstyring til 5G-netværk og stærke integrationsmuligheder - få et komplet overblik over funktionerne.

Se alle funktioner

Du kan samle dine erhvervsløsninger ét sted

Vi tilbyder din virksomhed en totalløsning, der giver dig mulighed for at samle: IP-telefoni, mobil, omstilling, internet og medarbejderbredbånd - dét er genvejen til en mere enkel arbejdsdag. Derudover tilbyder vi også energi og opladning, så I kan holde virksomheden kørende.

Skal vi også hjælpe jer?

Alle vores kunder har forskellige telefonibehov, og derfor hjælper vores salgskonsulenter gerne med at skræddersy en løsning til netop jer.

Ring til os på

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi hurtigst muligt.

 

Få nyheder direkte i indbakken

Skriv dig op til Norlys' erhvervsnyhedsbrev og få vores bedste tips, nyheder og viden i din indbakke.

Du får blandt andet invitationer til arrangementer, kvartalsnyt om elmarkedet samt nyheder inden for internet-, telefoni- og energimarkedet.

Tilmeld nyhedsbrev