El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Sæt strøm til bæredygtigheden i din virksomhed

Salget af elbiler stiger

Det betyder, at flere af dine medarbejdere i fremtiden vil køre helt eller delvist på strøm. Er du klar til det?

Mange elbilsejere efterspørger og forventer efterhånden ladestationer på arbejdspladsen. Heldigvis er det nemt at være en god arbejdsplads, som både tænker på miljøet og medarbejdere. Det kan du læse meget mere om på denne side. Er du klar til både at blive klogere og grønnere?

Skal du tilbyde opladning på arbejdspladsen?

Der er ingen tvivl om, at det er god service at tilbyde opladning på arbejdspladsen til medarbejdere og gæster. Det er dog endnu ikke et krav – med mindre I skal opføre eller renovere en bygning og har mere end 10 parkeringspladser.

Læs her, hvornår der er krav om ladestander

 

Juraen dikterer altså ikke ladestandere – endnu. Der er dog ingen tvivl om, at de er en god idé at have, hvis I ønsker at være en attraktiv virksomhed for eksisterende og nye medarbejdere samt kunder.

Tre gode grunde til at investere i en ladestander på arbejdspladsen

 

Kort sagt kan du gøre både miljøet og medarbejdere glade.

1.

Du bidrager til den grønne omstilling. Uden elbiler når vi nemlig ikke de danske klimamål for 2030. Og her spiller virksomheder en stor og vigtig rolle – set med de store grønne briller.

2.

Det giver medarbejderne en stor frihed at kunne oplade, imens de er på arbejde. Tænk på at nogle medarbejdere ikke har mulighed for at have en ladestation derhjemme. Det gør dem både tilfredse og mere effektive. Win-win for alle.

3.

Du fremtidssikrer din virksomhed. Det er nemlig ikke utænkeligt, at det i fremtiden bliver et krav for alle danske virksomheder at tilbyde ladestationer.

Valg af ladeløsning

Hvilken ladeløsning skal vi så vælge, spørger du nok. Det svar skal vi nok hjælpe dig med at give. Men først bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor mange elbiler skal oplade på samme tid?

  • Hvor skal ladestanderne etableres? 

  • Hvor meget strøm skal der føres til ladestandere?

  • Hvem skal have adgang til opladning?

  • Hvordan skal brugerne afregnes?

Vi tilbyder forskellige former for abonnements- og serviceaftaler med pakkeløsninger, der passer til netop din virksomhed. Vi kan eksempelvis stå for både at etablere, installere, servicere og drive ladestanderne.

Er du elektrisk efter at høre mere?

Få en uforpligtende snak med en el-ekspert fra Norlys om mulighederne for ladestander i din virksomhed.

 

Bliv ringet op til en uforpligtende snak

Vil du vide, hvordan vi behandler vores data? Læs vores persondatapolitik