Optimér wifi i din virksomhed

I områder med mange trådløse forbindelser kan det trådløse signal miste styrke. Med Erhvervsinternet får du signal-prioritet, så dit signal altid kommer forrest i køen – og dine data kommer hurtigt frem og tilbage

Erhvervswifi består af 1-4 fysiske enheder, der laver et stærkt netværk. Du klarer nemt opsætningen ved hjælp af en app, og det hele er oppe at køre i løbet af et par minutter. 

Optimér dit wifi

Få stabil wifi-dækning, uanset hvor du befinder dig i din virksomhed

Nem opsætning

Opsætningen af din nye wifi enhed foregår ved hjælp af en app, og er overstået i løbet af få minutter.

Strømlinet design

Norlys Erhvervswifi har et diskret og flot design. Wifi-enheden er 16 cm. høj og 9,4 cm. bred.

Har du brug for hjælp til opsætning af erhvervswifi?

Du har mulighed for at bestille en tekniker til at hjælpe dig med opsætning af Erhvervswifi, du skal blot kontakte kundeservice på 8830 3080. Ønsker du selv at opsætte dine enheder, kan du brugen guiden: Sådan tilslutter du dine wifi-enheder.

Guiden er baseret på Wifi-enheden Beacon 1, der bruges til privatkunder og kunder med medarbejderinternet. Opsætningsprocessen er den samme for Erhvervswifi (Beacon 3), der bliver brugt til dig/jer med Erhvervsinternet.

Sådan bestiller du erhvervswifi

Når du køber internet hos os, kan du få en wifi-enhed med. Har du brug for mere end en wifi-enhed, kan du tilvælge dem for 35 kr./md ekskl. moms pr. stk. Du kan tilvælge op til 3 wifi-enheder pr. installationsadresse.

Har du allerede Norlys Erhvervsinternet men har brug for at forstærke dit wifi, kan du bestille Erhvervswifi på tlf. 8830 3080.

Bestil internet

Metal og spejle

Dit trådløse netværk er generelt følsomt over for metalgenstande. Spejle indeholder metaller og kan derfor også forstyrre signalet i det trådløse netværk. Mange placerer desværre routeren ved siden af en stationær computer, og det betyder, at den store metalflade i kabinettet kan svække signalet. Placér derfor routeren langt fra både metal og spejle, så du opnår et bedre signal.

Møbler og vægge

Når et trådløst signal sendes ud i lokalet, er det følsomt overfor, hvor mange fysiske barrierer det skal "skyde" sig igennem. Et kontormiljø med mange møbler og tykke vægge kan ofte resultere i, at det trådløse signal bliver svækket. Du får den optimale dækning ved at placere wifi-enhederne højt, centralt og i stuetemperatur. 

Naboens netværk

I områder med mange trådløse netværk, kan man opleve, at signalet bliver forstyrret. Det er fordi, at netværkene ofte er opsat til at bruge samme kommunikationskanal. En løsning kan være at købe en router, der kan køre på to frekvenser. På den måde undgår du at bruge den mest brugte kanal, og du slipper for det meste af forstyrrelsen fra naboens netværk.

Kontakt os, og få rådgivning

Ring på tlf.:

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Svarene vil overraske dig. Tør du tage vores quiz om digitalisering?

Wow, der er sket meget siden foråret 2020. For du-ved-nok-hvad har virkelig sat skub i danske virksomheders digitalisering. Men hvor meget? Det har vi undersøgt sammen med Teknologisk Institut. 

Arbejdet gav en enorm bunke data. Dem har vi blandt andet brugt til at lave en quiz, hvor svarene formentlig vil overraske dig.

Tag quizzen nu