Vi dækker internetkunder mod cyberkriminalitet og netbankindbrud

Vores Cyberforsikring dækker, hvis din virksomhed bliver ramt af hacker- eller virusangreb. Vores Netbanksforsikring dækker indbrud i firmaets netbank – noget som din bank og virksomhedsforsikring ikke altid dækker.

Netbankforsikringen dækker:

 • Din virksomheds direkte tab ved indbrud i netbank - også hvis indbrud i netbank sker via applikationer på mobil- eller tablet
 • Sagsomkostninger til udredning af tabet.
 • Med vores Netbankforsikring er du derfor dækket med en pengesum, hvis tredjemand opnår uautoriseret adgang via din netbankopkobling og stjæler fra firmaets danske bankkonti.

 

Dækningssum: 1.500.000 kr.

Cyberforsikringen dækker:

 • Omkostninger til at fjerne eksterne angreb af virus, ransomware, DDoS mm.
 • Datasabotage på systemer og data forårsaget af interne medarbejdere
 • Relaterede omkostninger til genetablering af data og systemer
 • Hvis fx ansatte eller hackere gør skade på software, programmer eller data – og hvis virksomheden i den forbindelse har udgifter til at genetablere data.

 

Dækningssum: 300.000 kr.

Ser vi nogensinde vores penge igen?

Forestil dig, at I bliver hacket og 1 million kroner på firmaets netbank er overført til en ukendt konto. Både din bank og forsikringsselskab siger, at din police desværre ikke dækker mod ”den slags hændelser”.

Du opdager, at jeres mistede penge er overført til udlandet, så de er ekstra svære at spore. Alt tyder på, at du aldrig ser din hårdt tjente million igen… medmindre du har tegnet en Netbankforsikring.

Hvilke it-angreb dækker cyberforsikringen?

Computervirus

”Du har vundet en ny iPhone!” En medarbejder kommer ved et uheld til at klikke på et link i en falsk mail. Firmaets netværk og computere bliver øjeblikkeligt inficeret med virus, som sletter en masse data. Cyberforsikringen dækker omkostninger til at fjerne computervirus og genetablere data.

Ransomware

Virksomheden bliver udsat for et ransomware-angreb, hvor virksomhedens data bliver låst af it-kriminelle med den hensigt at afpresse jer for en sum penge mod at frigive de låste data. Cyberforsikringen dækker omkostninger til at fjerne den skadelige software og genetablere de låste data.

Sabotage

It-angreb kan desværre også opstå inden for firmaets egne rækker. Fx sabotage, hvor én af dine ansatte hævner sig ved bevidst at ødelægge virksomhedens software, programmer eller data. Cyberforsikringen dækker omkostninger til at genetablere virksomhedens mistede data.

DDoS

Firmaets servere bliver nedlagt af et skadeligt program, der sender uendeligt mange forespørgsler til hjemmesiden. Hjemmesiden bliver utilgængelig og stopper salget i jeres webshop. Cyberforsikringen dækker omkostninger til at omgå angrebet samt genetablere data.

Ramt af netbankindbrud eller cyberkriminalitet?

 1. Stop skaden ved at få spærret dine konti – kontakt straks din bank
 2. Anmeld skaden ved politiet
 3. Udfyld skadesanmeldelse på denne side hos Købstædernes Forsikring

Kontakt os, og få rådgivning

Ring på tlf.:

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Ofte stillede spørgsmål

 

Kan jeg få Netbank- og Cyberforsikring?

Alle kunder med et dansk cvr-nummer, får automatisk Netbank- og Cyberforsikring inkluderet i deres  Erhvervsinternet Pro abonnement.

Kunder med Erhvervsinternet kan tilkøbe Netbank- og Cyberforsikring til deres abonnement.

Vi kan dog ikke tilbyde forsikringen til virksomheder fra følgende brancher: bank, revision og juridisk rådgivning (advokater).

Hvad koster Netbank- og Cyberforsikring?

Kunder med Erhvervsinternet Pro har Netbank- og Cyberforsikring inkluderet i deres abonnement. Kunder med Erhvervsinternet kan tilkøbe Netbank- og Cyberforsikring ved at kontakte Kunderservice Erhverv.

Hvem dækker Netbank- og Cyberforsikringen?

Netbank- og Cyberforsikring dækker virksomheden samt virksomhedens koncernforbundne- eller datterselskaber.

Hvor finder jeg mit policenummer?

Dit policenummer er dit kundenummer tilknyttet dit Erhvervsinternet eller Erhvervsinternet Pro abonnement. Du finder dit kundenummer på din faktura.

Hvilke krav skal jeg opfylde som forsikret?

For at kunne forsikre dig mod netbankindbrud og cyberkriminalitet forventer vi, at du selv er med til at sikre din virksomhed mod it-kriminalitet. Her er nogle af de vigtigste ting, du skal sørge for:  

 • Backup hver 14. dag (gælder Cyberforsikring)

 • Firewall og antivirus skal være installeret

 • Hvis du bliver udsat for netbankindbrud, standser du hurtigst muligt skaden ved at lukke dine konti via din bank. 

Se alle krav til dig som forsikret i vores vilkår >

Hvad er selvrisikoen?

Selvrisikoen er 4.582 kr. pr. skade på både Netbank- og Cyberforsikringen.

Hvilke skader er ikke dækket?

Når du har Netbank- og Cyberforsikringen hos Norlys, dækker vi de mest  gængse udfordringer. Herunder er eksempler på, hvad vi ikke dækker: 

 • Indirekte drifts- og avancetab 

 • Ansattes underslæb

 • Udgifter til betaling af løsesum

 • Bøder

 • Ansvar overfor tredjemand

 
Se i øvrigt vilkårene >

Hvad dækker Netbankforsikringen?

Netbankforsikringen dækker netbankindbrud med op til 1.500.000 kr. pr. skade. Hvis flere af dine cvr-numre bliver udsat for netbankindbrud samtidig, bliver det anset som én skade. 

Din bank dækker tab på din private bankkonto, hvis du bliver udsat for netbankindbrud. Men er du virksomhedsejer, skal du normalvis selv dække et eventuelt tab. Med Netbank- og Cyberforsikring hos Norlys er du til gengæld godt dækket ind.  

Læs mere om dækning her >

Hvad dækker Cyberforsikringen?

Cyberforsikringen dækker jeres omkostninger til reetablering af data eller systemer efter virus- eller hackerangreb. Forsikringen dækker også, hvis en medarbejder med forsæt udfører datasabotage.  

Dækningssummen er op til 300.000 kr. pr. skade.

Digitaliseringen accelererer. Men hvor hurtigt?

Det har vi undersøgt sammen med Teknologisk Institut. Resultatet er tre rapporter, som gør dig klogere på, hvad COVID-19 har betydet for danske virksomheders digitalisering. 

Få svaret i vores 3 nye rapporter. Helt gratis.

Download rapporter