Medarbejderbredbånd til fordel for både virksomhed og medarbejder

Med en hjemmearbejdsplads kan dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra med hurtigt og stabilt fibernet. I kan hurtigt sende og modtage data, og har I brug for professionel service og support, er vi kun et opkald væk. Med medarbejderbredbånd får du og dine kollegaer de bedste forudsætninger for at få en til tider hektisk hverdag til at gå op.

Selvbetjeningsunivers til medarbejderbredbånd

I vores selvbetjeningsunivers til medarbejderbredbånd har både virksomhed og medarbejder adgang, når det passer jer bedst. Alle kunder, der har medarbejderbredbånd hos Norlys, har gratis adgang til selvbetjeningsuniverset.

Hvad er gevinsterne? 
Kort sagt: Bedre proceshåndtering, løbende status, hurtigere svar på spørgsmål og større overblik over jeres engagement.

  • Virksomheden får et effektivt værktøj til at administrere alle medarbejdernes forbindelser – bestillinger, flytninger og ændringer.
  • Medarbejderen får direkte adgang til selv kunne bestille medarbejderbredbånd og melde flytning.
Log på selvbetjening

Hvad får vi ud af en samlet
løsning hos Norlys erhverv?

Fleksibel fakturaservice

Få et komplet økonomisk overblik med én regning i kvartalet, der indeholder ét beløb for alle medarbejdernes bredbånd.

Selvbetjenings
-univers

I vores selvbetjeningsunivers får din virksomhed overblik over bestillinger, flytninger og ændringer – og automatisk status på jeres engagement.

Unikke medarbejdertilvalg

Medarbejderne kan få Stofa Tv, telefoni og højere internethastigheder. Vi fakturerer medarbejderen direkte, så virksomheden undgår ekstra administration.

National
dækning

Få en samlet løsning. Vi når ud til dine medarbejdere i hele landet via vores egne fiberkabler, coax-net og landsdækkende partnere.

Højeste
stabilitet

I får internetforbindelser med minimal nedetid og hurtig fejlretning, som betyder højst 2 timer remote eller teknikerbesøg inden for 3 hverdage

Professionel kundeservice

Hvis I mod forventning oplever fejl på forbindelsen, kan virksomhed og medarbejdere ringe til erhvervssupport på 88 30 30 80.

Optimér wifi i hjemmet

Vi tilbyder nu Superwifi på vores nye medarbejderbredbåndspakker, så dine medarbejdere er sikret hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af boligen, når de arbejder hjemme.

Med firmabetalt internet fra Norlys, har dine medarbejdere mulighed for at få op til 2 stk. SuperWifi-enheder med gratis, når I køber internet hos os. Har du allerede en eksisterende aftale med os, har du mulighed for at tilkøbe de nye wifi-enheder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 8830 3080

Læs mere

Spørgsmål og svar
om medarbejderbredbånd

 

Kan Norlys overtage min nuværende internetforbindelse?

Oftest, ja. Norlys arbejder sammen med energiselskaber i hele landet. Det er til din fordel, da vi for det meste bare overtager din nuværende forbindelse (hjemmeopkobling), uden at du skal have nye installationer.  

Hvad er leveringstiden på medarbejderbredbånd?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk på 6-8 uger, fra du bestiller. Men ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere.

Kan jeg bestille ekstra hastighed til min hjemmeopkobling?

Ja, har du fx en 100 Mbit/s forbindelse, er det muligt at opgradere til fx 300 Mbit/s og kun betale differencen. Kontakt gerne Norlys Erhvervskundeservice på 88 30 30 80 for nærmere info og bestilling.

Er wifi inkluderet, når jeg har medarbejderbredbånd?

Ja, wifi er inkluderet i din aftale om medarbejderbredbånd

Skal der graves fibernet på min nye bopæl?

Hvis du kan få fibernet, og der ikke er et fiberkabel ved soklen, skal der graves fiberkabel ind til din bolig. Det klarer vi for dig. Og vi sørger selvfølgelig også for at efterlade grunden ligeså pæn som før etableringen.

Jeg har meldt flytning. Hvornår får jeg internet på min nye adresse?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk på 6-8 uger, fra du bestiller. Men ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere. Vi kontakter dig om præcis leveringstid. 

Nemt at tilkøbe Stofa Tv, telefoni og højere internethastighed

Medarbejderbredbånd er et personalegode, der hjælper med at fastholde og rekruttere dygtige medarbejdere. 

Løsningen giver også mulighed for god underholdning efter fyraften med disse tilkøbsmuligheder for den enkelte medarbejder: 

  • Stofa Tv med det bedste inden for sport, film og serier

  • Opgradering af internethastighed 

  • Stofa SafeSurf så kan du og din familie trygt være på nettet

Hør om alle dine muligheder for tilkøb til firmabetalt medarbejderbredbånd - og hvordan vi kan skræddersy en løsning til jer.

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

 

Du giver nu Norlys Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Bruttolønsordning hos Norlys

For at kunne benytte dig af vores bruttolønsordning, skal din arbejdsplads have lavet en aftale med os