El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Medarbejderbredbånd til fordel for både virksomhed og medarbejder

Med en hjemmearbejdsplads kan dine medarbejdere arbejde effektivt hjemmefra med hurtigt og stabilt internet. I kan hurtigt sende og modtage data, og har I brug for professionel service og support, er vi kun et opkald væk.

Med medarbejderbredbånd forbedrer din virksomhed balancen mellem medarbejdernes arbejds- og privatliv. Det giver dem de bedste forudsætninger for at få en til tider hektisk hverdag til at gå op. Det giver tilfredse og fleksible medarbejdere.

Selvbetjeningsunivers til medarbejderbredbånd

I vores selvbetjeningsunivers til medarbejderbredbånd har både virksomhed og medarbejdere adgang, når det passer jer bedst. Administrator skal godkende medarbejdernes bestillinger, inden de bliver igangsat.

Alle kunder, der har medarbejderbredbånd hos Norlys, har gratis adgang til selvbetjeningsuniverset.
Er du tidligere Eniig kunde, er det din administrator, der har adgang til selvbetjeningsuniverset.

Hvad er gevinsterne? 
Kort fortalt får du med vores selvbetjeningsunivers overblik over jeres internetforbindelser. Samtidigt er det et effektivt værktøj til håndtering af bestillinger, flytninger og ændringer, og du kan i modulet se løbende status på disse.

Log på selvbetjening

Hvad får vi ud af en samlet
løsning hos Norlys erhverv?

Fleksibel fakturaservice

Vi sender hvert kvartal én samlet faktura for de medarbejdere, der er på aftalen. Det er enkelt og overskueligt.

Overblik i selvbetjening

I vores selvbetjeningsunivers får din virksomhed overblik over bestillinger, flytninger og ændringer – og løbende status på jeres engagement.

Unikke medarbejdertilvalg

Som medarbejder med firmabetalt internet kan du bestille Stofa Tv, telefoni og højere internethastigheder. Vi fakturerer medarbejderen direkte, så virksomheden undgår ekstra administration.

National
dækning

Få en samlet løsning. Vi når ud til dine medarbejdere i hele landet via fiber, coax-net og landsdækkende partnere.

Højeste
stabilitet

I får internetforbindelser med minimal nedetid og hurtig fejlretning. Det vil sige telefonisk fejlretning inden for 2 arbejdstimer eller evt. teknikerbesøg inden for 3 hverdage.

Professionel kundeservice

Hvis I mod forventning oplever fejl på forbindelsen, kan virksomhed og medarbejdere ringe til os på 8830 3080.

Du kan opgradere din firmabetalte internetforbindelse eller tilkøbe fx tv og telefoni

Din arbejdsgiver betaler din fiberbredbåndsforbindelse. Du har som udgangspunkt enten 100, 200, 300, 500 eller 1000 Mbit/s.

Opgradér til en endnu hurtigere internethastighed, og betal kun for differencen. Du kan også tilkøbe tv, telefoni, SuperWifi, SafeSurf eller fast IP-adresse til egenbetaling. Se hvad det koster dig ved at tage udgangspunkt i din nuværende hastighed.

Optimér wifi i hjemmet

Vi tilbyder nu SuperWifi som en del af vores nye medarbejderbredbåndspakker, så dine medarbejdere er sikret hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af boligen, når de arbejder hjemme.

Med firmabetalt internet fra Norlys, har dine medarbejdere mulighed for at få op til 2 stk. SuperWifi-enheder med i abonnementet, når du bestiller internet hos os. Har du allerede en eksisterende aftale med os, har du mulighed for at tilvælge de nye wifi-enheder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 8830 3080.

Se mere om SuperWifi

Spørgsmål og svar
om medarbejderbredbånd

 

Kan Norlys overtage min nuværende internetforbindelse?

Oftest, ja. Norlys arbejder sammen med energiselskaber i hele landet. Det er til din fordel, da vi for det meste bare overtager din nuværende forbindelse (hjemmeopkobling), uden at du skal have nye installationer.  

Hvad er leveringstiden på medarbejderbredbånd?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk op til 8 uger, fra du bestiller. Ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere.

Kan jeg bestille ekstra hastighed til min hjemmeopkobling?

Ja, har du fx en 100 Mbit/s forbindelse, er det muligt at opgradere til fx 300 Mbit/s og betale differencen. Kontakt gerne Norlys Erhvervskundeservice på 8830 3080 for nærmere info og bestilling.

Er standard wifi inkluderet, når jeg har medarbejderbredbånd?

Ja, du vil få standard wifi via din fiberbox, dit modem eller din eksterne router.

Kan jeg tilkøbe SuperWifi privat?

Ja, det kan du. Med firmabetalt internet fra Norlys, har du mulighed for at tilkøbe ekstra wifi-enheder til 20 kr pr. stk. pr. måned, hvis du bor i Norlys' dækningsområde.

Privat tilkøb er igennem Norlys Erhvervskundeservice på 8830 3080.

Hvor mange SuperWifi-enheder kan jeg vælge til min husstand?

Du kan højst have 4 SuperWifi-enheder pr. husstand. Får du fx to enheder med i din firmaaftale, kan du tilvælge to ekstra enheder.

Skal der graves fibernet på min nye bopæl?

Hvis du kan få fibernet, og der ikke er et fiberkabel ved soklen, skal der graves fiberkabel ind til din bolig. Det klarer vi for dig.

Skal der etableres coax på min nye bopæl?

Hvis du kan få coax internet, etablerer vi forbindelsen fra gadeskab til nærmeste facade. Du skal selv stå for nedgravning af stikledning.

Jeg har meldt flytning. Hvornår får jeg internet på min nye adresse?

Hvis der skal graves fibernet ved etablering, er leveringstiden typisk op til 8 uger, fra du bestiller. Men ligger det hele klar på din nye adresse, går det væsentligt hurtigere. Vi kontakter dig med en præcis leveringstid. 

Det er nemt at tilvælge private tilkøbsprodukter

Med medarbejderbredbånd har du mulighed for at tilvælge: 

  • SuperWifi
  • SafeSurf
  • Stofa TV
  • Privat tilkøb af højere internethastighed
  • Fastnettelefoni

Med forbehold for, at vi kan levere private tilkøbsprodukter til din adresse.

Læs mere om tilkøbsprodukterne på stofa.dk, eller kontakt os.

En bruttolønsordning er ideel som personalegode

 

Med bredbånd får dine medarbejdere hurtigt og stabilt internet med lav svartid. Hele familien kan være på nettet samtidigt, uden at det påvirker hastigheden. Også selvom børnene streamer hvert sit yndlingsprogram, mens mor og far er på nettet fra forskellige enheder.

Fordele med bruttolønsordning

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

 

 

Du giver nu Norlys erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Digitaliseringen accelererer. Men hvor hurtigt?

Det har vi undersøgt sammen med Teknologisk Institut. Resultatet er tre rapporter, som gør dig klogere på, hvad COVID-19 har betydet for danske virksomheders digitalisering. 

Få svaret i vores 3 nye rapporter. Helt gratis.

Download rapporter