Få indsigt i data fra virksomhedens ladestander(e)

I Business Portalen, en del af Norlys Opladningsplatform, kan du nemt overvåge, analysere og optimere ladeforholdene på virksomhedens ladestander(e).

Du får indsigt i de enkelte ladestanderes status, opladningsmønstre og energiforbrug.

Optimér opladningen i virksomheden

Fra en browser kan du tilgå Business Portalen, en del af Norlys Opladningsplatform, som giver et hurtigt overblik. Du kan eksempelvis få data på:

  • Hvilke dage er de mest profitable?
  • Hvilken betalingsform anvendes hyppigst?
  • Hvor meget bliver der opladt pr. opladning?
  • Hvornår er belægningen størst?

Det giver dig et dybdegående indblik i, hvordan virksomhedens ladeforhold kan optimeres. Det kan f.eks. være ved at få opsat flere ladestandere, ændre priserne på opladning eller ved at sikre, at ladestanderne virker, som de skal.

Få mest muligt ud af virksomhedens ladestander(e)

I Norlys Opladningsplatform kan du automatisere faktureringen for opladning på virksomhedens ladestander(e), og du kan selv fastsætte prisen for opladning per kWh og dermed få alle indtægterne.

Du kan også gøre virksomhedens ladestander(e) synlige i det offentlige ladenetværk, så alle elbilister nemt kan finde dem. Vores Opladningsplatform gør det på den måde nemt for dig at skrue op og ned for indtjeningen på opladning alt efter behov og ønske. Business Portal er en selvstændig del af Norlys Opladningsplatform, hvor du kan hente alle de informationer du har brug for i forbindelse med din ladeløsning.

Kom godt i gang

I videoen her kan du se hvilke muligheder, du har i Business Portal.