El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Energispareordning

Energispareordningen forpligter alle net- og distributionsselskaber inden for el, fjernvarme og naturgas til årligt at realisere en række energibesparelser.

Vi gør dig opmærksom på, at energispareordningen udløber med udgangen af 2020. Efter energispareordningens udløb er det ikke længere muligt at yde tilskud til energispareprojekter.

Har du allerede indgået en aftale? Så er det vigtigt, at du tager kontakt til os. Seneste frist for henvendelse er den 30.06.2020.

Vi guider dig her til, hvad du skal gøre, hvis du har indgået en aftale.

En ordning, der fremmer energibesparelser

Forhenværende Eniig Energi A/S og SE Rådgivning A/S – i dag Norlys Energi – har begge ageret som aktør for flere net- og distributionsselskaber. Begge selskaber har gennem flere år ydet tilskud til energispareprojekter over hele landet og dermed bidraget til energispareindsatsen i Danmark.

Det er net- og distributionsselskaberne i Danmark, som gennem ordningen – ved ydelse af tilskud til energibesparende projekter – fremmer energibesparelser til gavn for forbrugere, virksomheder og samfundet.

Energispareordningen ophører med udgangen af 2020

Energispareordningen udløber ved udgangen af 2020, og det samme gør vores arbejde med ordningen. Vi indgår derfor ikke nye aftaler om energispareprojekter. Dog arbejder vi ihærdigt på at blive færdige med en større portefølje af igangværende projekter.

Se, hvilke net- og distributionsselskaber vi samarbejder med:

Har du allerede indgået en aftale? Her er, hvad du skal gøre

Hvis du har en kontrakt med tidligere Eniig Energi A/S eller SE Rådgivning A/S, og du endnu ikke er blevet færdig med dit projekt, er det vigtigt, at du tager kontakt til os hurtigst muligt.

Er du erhvervskunde og har en aftale om realisering af et energispareprojekt hos enten Eniig Energi A/S eller SE Rådgivning A/S, kan du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Det er vigtigt, at du tager kontakt til os hurtigst muligt – og senest den 30. juni 2020.

Telefonnummer: 7015 1679

E-mailadresse: [email protected]

Er du privatkunde og har en aftale om realisering af et energispareprojekt hos enten Eniig Energi A/S eller SE Rådgivning A/S, skal du skrive til os på [email protected]. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi beder dig venligst oplyse dit navn samt dit aftale- eller kontraktnummer, som fremgår af aftalen. Det er vigtigt, at du også angiver dit aftale- eller kontraktnummer i emnefeltet.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon