El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Hvad har COVID-19 betydet for virksomheders digitalisering?

Få svaret i de tre nye rapporter

Der var engang, hvor onlinemøder var ligeså eksotiske som en tur til Caribien. Hvor hjemmearbejde var for de få, og hvor man mødtes ved kaffemaskinen istedet for på Meet.  Så skete der noget.  Siden foråret 2020 er meget ændret. Eksempelvis er virksomheders digitalisering accelereret. Men hvor meget?  

Det har vi sat os for at undersøge sammen med Teknologisk Institut. Resultatet er tre rapporter, som gør dig klogere på, hvordan digitaliseringen ændrer vores måde at arbejde på i dag. 

Du kan få de tre rapporter enten online eller tilsendt i lækkert print - du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

De tre digitaliseringsrapporter er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Helt konkret har vi interviewet 157 danske virksomhedsledere inden for fem store brancher: Landbrug, industri, byggeri, detailhandel og liberale erhverv.

Rapporterne giver dig derfor et overordnet billede af digitaliseringen – og et konkret indblik i fem specifikke brancher.

Tilmeld nyhedsbrev og få adgang til de tre spændende rapporter

Vores tre nye digitaliseringsrapporter står selvfølgelig ikke alene. Hos Norlys har vi en lang række specialister, som hjælper danske virksomheder med løsninger inden for energi, internet og telefoni. Vi deler deres nye ideer, produkter og tendenser i vores nyhedsbrev.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon