El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Få varmepumpe og spar penge

Har du gasfyr, oliefyr eller pillefyr? Spar penge ved at skifte til varmepumpe.

Se besparelse

Billigere og mere miljøvenlig varme

Der er flere gode grunde til, at du bør overveje at skifte dit fyr ud med en varmepumpe.

For det første kan du spare penge på din varmeregning. Varmepumper udnytter nemlig energien tre-fire gange bedre end andre typer af opvarmning. Derudover kan du søge om reduceret elafgift, hvor du får en lavere elafgift på en del af dit forbrug.

For det andet er du med til at passe bedre på klimaet, da en varmepumpe udleder markant mindre CO2 end fx et fyr. Og for det tredje er en varmepumpe desuden billig i både drift og vedligehold.

Lige nu får du desuden 500 kr. i rabat på din første elregning, hvis du skifter til Norlys i forbindelse med dit køb af varmepumpe hos Bodil Energi.

Rådgivning om varmepumpe

Norlys samarbejder med Bodil Energi om at gøre dit skifte så nemt som muligt. Bodil Energi rådgiver dig om besparelse, hjælper med at finde den rette løsning til dig, bortskaffer dit fyr, sætter det nye op, vejleder i papirarbejdet og tilbyder serviceabonnement. Som prikken over i’et får du en klimavenlig elaftale fra Norlys.

Du kan booke et møde med en rådgiver fra Bodil Energi ved at klikke på knappen nedenfor. 

Gå til Bodil Energi og book møde

Hvor mange penge sparer jeg?

Med den digitale energiberegner hos Bodil Energi kan du se, hvor mange penge du sparer ved at skifte fra gasfyr, oliefyr eller pillefyr til varmepumpe. Her kan du også sammenligne de modeller og mærker, der passer til din bolig.

Klik på knappen og fortsæt til Bodils hjemmeside, hvor du kan prøve energiberegneren.

Gå til Bodil Energi og prøv beregneren

Afkoblingspuljen er åbnet igen


Vil du kobles af gassystemet og skifte til fx en varmepumpe? Søg om at få del i afkoblingspuljen, og få dækket gebyret til Evida.

Den 10. maj 2023 åbnede afkoblingspuljen igen, og denne gang er der afsat 139 mio. kr. Afkoblingspuljen giver dig mulighed for at få dækket gebyret til Evida, når du skal kobles af gassystemet i forbindelse med udskiftning til en alternativ energikilde.

Du kan søge om at få del i afkoblingspuljen på Evidas hjemmeside. Sidste gang var puljen på 100 mio. kr. – og her var pengene brugt efter 20 dage.

Når du har søgt om afkobling, er du klar til en alternativ energikilde – for eksempel en varmepumpe. 

Få rabat på din elregning

Når du bestiller el ved Norlys i forbindelse med dit køb af en varmepumpe hos Bodil Energi, får du lige nu 500 kr. i rabat på din første elregning.

Finansiering af varmepumpe


Hvis du har brug for hjælp til finansiering, tilbyder Nordea et Energisparelån til finansiering af en varmepumpe fra Bodil Energi.

Nordeas Energisparelån er øremærket til at få udført energiforbedringer i din bolig. De eneste krav er, at du har luft i din økonomi til at afdrage på det nye energilån, og at lånet finansierer energiforbedrende tiltag i din helårs- eller fritidsbolig.

Læs om Energisparelån

Hvad koster en varmepumpe?

Varmepumper findes i mange forskellige prislejer. Prisen på din varmepumpe kommer helt an på, hvor stor din bolig er samt hvilken type og model, du vælger.

Hvis du bor i et område uden fjernvarme, eller hvor fjernvarmen er besluttet nedlagt, kan du få tilskud til din varmepumpe.

Priser på varmepumpe

Bliv klogere på varmepumper


Måske har du allerede overvejet at skifte det gamle fyr ud – men synes det er svært at træffe en beslutning. Få mere at vide om varmepumper i artiklerne nedenfor.

Hvad er en varmepumpe?

Læs artikel

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Læs artikel

Hvad koster en varmepumpe?

Læs artikel

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger jeg om reduceret elafgift?

Hvis din primære varmekilde er el, jordvarme eller varmepumpe, kan du få skåret toppen af din elregning på det forbrug, der overstiger 4.000 kWh pr. år. Det gælder både helårsboliger, sommerhuse og ferielejligheder.

For at få reduceret elafgift, skal din bolig være korrekt registreret i BBR (Bygnings- og Boligregistret). Derudover skal du søge om reduktion hos din elleverandør. Læs mere her, hvor vi guider dig igennem processen skridt for skridt.

Hvem hjælper med montering og service af min varmepumpe?

Når du køber en varmepumpe hos Bodil Energi, sørger de kvit og frit for:

  • Afskaffelse af dit gamle fyr
  • Levering af dit nye fyr
  • Installation og montering
  • Hjælp til papirarbejde

Levering, montering og installation (inkl. alt el og VVS) tager 1-2 dage.

Du kan tilkøbe en serviceaftale hos Bodil Energi, som omfatter årligt serviceeftersyn inklusiv al support.

Hvem er Bodil Energi?

Bodil Energi er en full-service energirenoveringsplatform. De har hjulpet mere end 2000 boligejere, og tallet stiger dag for dag. 

Hos Bodil Energi stræber de efter at gøre det let for boligejere at energioptimere deres hjem.

Missionen er klar:

  • Markedets bedste information, kunderådgivning og kvalitet
  • Markant bedre boligøkonomi hos boligejere
  • Minimering af klimaaftryk fra strøm og varme i boliger

Du kan læse mere om Bodil Energi her.

Gå til Bodil Energi og book et møde med en rådgiver

Gå til Bodil Energi og prøv deres digitale energiberegner

Hvor lang tids garanti er der på en varmepumpe fra Bodil Energi?

Garantien på varmepumpen varierer afhængig af mærke og model. De fleste varmepumper er med 5 års garanti. Garantien kræver, at du afholder den lovpligtige årlige service.

Hvordan er mulighederne for finansiering?

Nordea tilbyder et Energisparelån til finansiering af en varmepumpe fra Bodil Energi. Nordeas Energisparelån er et energilån, der er øremærket til at få udført energiforbedringer i din bolig. De eneste krav er, at du har en økonomi, der giver dig råderum til at afdrage på det nye energilån, og at dit lån finansierer energiforbedrende tiltag i din helårs- eller fritidsbolig. Læs mere om Nordeas Energisparelån her.

Hvad indebærer monitorering af driften?

Bodil Energi tilbyder at sætte din varmepumpe på nettet, så det bliver muligt at følge med i forbrug, alarmer m.m. På den måde kan både du og Bodil overvåge og analysere forbruget og økonomien i varmepumpen.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon