Bliv kunde

Det er nemt at blive kunde hos Norlys. Se dine muligheder nedenfor.

Sådan skifter du til Norlys

Hos Norlys kan du få alt fra strøm i kontakten til internet i alle hjørner. Og vi har flere forskellige typer af produkter, så du kan få det, der passer bedst til dit behov.

Det er nemt at skifte til Norlys. Nedenfor kan du se, hvad vi kan tilbyde dig. Og hvis du får brug for hjælp i forbindelse med dit skifte, er du altid velkommen til at kontakte os.

Internet

Hos Norlys er der styr på hastighed, stabilitet og sikkerhed. Du får nemlig cyberforsikring og sikkerhedspakke med, når du bestiller udvalgte hastigheder.

Få internet

Tv & streaming

Vil du selv vælge indhold, eller er du mere til en fast tv-pakke? Uanset hvad, kan du komme i gang med at se din underholdning med det samme med appen Norlys Play.

Læs mere om tv

El

Vidste du, at det er både gratis og nemt at skifte til Norlys fra dit nuværende elselskab? Du kan helt frit vælge, hvilket elselskab der skal levere strøm til din bolig.

Se elaftaler

Opladning

Har du købt elbil? Få en intelligent ladeboks, som er nem at betjene. Du vælger selv, om du vil leje eller købe din ladeboks.

Find ladeløsning

Naturgas

Opvarmer du hjemmet med et naturgasfyr? Få et pristjek på din aftale. Du kan også tilkøbe en serviceaftale, så du altid er sikret hurtig hjælp, hvis der opstår problemer.

Læs om naturgas