Loading...

Om National Geographic

National Geographic byder på spændende og lærerige programmer inden for historie, videnskab og teknologi – og du finder den på Ekstrakanalen i oktober. Der sendes inspirerende kultur- og rejseprogrammer, hvor du kan få ny viden og indsigt i den store verden.

Højdepunkter i oktober

Vintervejens helte

De norske helte er tilbage med sæson 8 af den utroligt populære serie Vintervejens helte. I en vinter med rekordstort snefald er der fare på vejen forude. Fra fjord til bjergtop bliver Thord og Bjørn udfordret til bristepunktet og arbejder 24/7 for at holde deres territorier åbne. Længere nord på ansætter Jo Roger mere personale og lærer sit nye hold, hvad det kræver at overleve.

Border Protection Spain

Den spanske kystvagt er et hold af topprofessionelle personer, som dagligt sætter livet på spil for at beskytte Spaniens 8.000 kilometer lange kyststrækning. Vi følger disse modige mænd og kvinder, som kæmper bravt for at stoppe narkosmuglere, menneskesmuglere og krybskytter. Holdet skal stå klar dag og nat for at udføre redningsmissioner, når andre er i fare.

Ultimate Supercar

I anden sæson af den populære serie ser vi, hvad nye regler for fremstillingen af højydelsesbiler har af konsekvenser for industrien. For at kunne overleve må de mest ikoniske bilmærker forene design og videnskab for at blive miljørigtige, når de skaber den første bølge af grønnere superbiler.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?