Discovery Channel er kanalen til dig, der ikke kan få nok af videnskab, teknologi og natur. I februar byder kanalen på ekstraordinære biler, vilde gør det selv-projekter, sjove eksperimenter og meget mere. Herunder har vi samlet de bedste og største nyheder, serier og programmer, som du kan se på kanalen i februar.

Højdepunkter i februar

Kindig Customs

Enestående køretøjer er omdrejningspunktet, når Dave Kindig udtænker, designer og bygger biler fra bunden. Men han må holde tungen lige i munden og yde sit bedste for at kunne imødekomme de kræsne køberes vilde drømme og store forventninger.

Gold Rush

Lykkejægere trodser naturen og graver efter guld i Alaskas ødemark, hvor de håber på at ramme den åre, der kan gøre dem rige resten af livet.

Extraordinary Stories Behind Everyday Things

Vi lærer hemmelighederne bag hverdagsting, der findes i mange amerikanske hjem, og finder ud af, hvad der fik skaberne til at opfinde disse klassikere.

Homestead Rescue

Raney-familien bruger sin erfaring med byggeri, landbrug og jagt, når de hjælper andre familier, som ønsker at blive mere selvforsynende.

Outback Opal Hunters

Verdens hårdeste skattejægere presser deres kroppe og bankkonti til det yderste i jagten på den legendariske dronning af ædelstene. De håber på, at deres mission vil gøre dem rige.

Vælg tv og streaming, der passer til dig

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller vil du bare gerne have det hele?