Tv & streaming

Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mest til en traditionel tv-pakke? 

Vi har den rette tv-løsning til dig.

Streaming og tv, der passer til dig


Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vi ejer nemlig to af Danmarks mest populære tv-udbydere - Stofa og Boxer.

Besøg os lige her og vælg den løsning, der passer til dig.

Derfor er streaming smart

Streaming er både hurtigt, nemt og fleksibelt – og så gør det din hverdag en hel del sjovere. Med streaming kan du tage din tv-pakke og dine streamingtjenester med dig, når du er afsted, så du altid har underholdning - uanset hvor du er.

3 situationer, hvor streaming er guld værd:

  • På ferier. Uanset om du skal i sommerhus, til stranden eller et smut til udlandet.

  • På farten. Pendler du ofte med toget? Kører du langt med børnene på bagsædet? Eller skal du vente en halv time på bussen? Med streaming undgår du kedelig spildtid.

  • På sofaen. Slut med at slås om fjernbetjeningen. Når I streamer, kan hele familien se det, de helst vil – på samme tid.

Alt i alt er streaming perfekt til dig, der vil have valgfrihed og selv bestemme, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan streame. For eksempel dit yndlingsprogram, du gik glip af i går. Eller måske du lige bliver nødt til at se forud, fordi det er lidt for spændende?