Tv & Streaming

Vil du helst vælge din egen underholdning med håndplukkede streamingtjenester og udvalgte tv-kanaler? Eller er du mest til en traditionel tv-pakke? 

Vi har det hele, og vi guider dig sikkert igennem mulighederne her.

Få dit tv og streaming fra os

 

Vi har masser af tv og streaming klar til dig. Vi ejer nemlig tre af Danmarks mest populære tv-udbydere - Stofa, Boxer og Eniig Fiber.

Besøg os lige her og snup den løsning, der passer perfekt til dig.

 

Vi er Norlys

Norlys er Danmarks største, integrerede koncern indenfor energi, internet og underholdning.

Vi leverer hver dag strøm og data til hjem, virksomheder og organisationer. Vi forbinder mennesker med mennesker og mennesker med verdenen – gennem grønne og digitale muligheder.

Sagt lidt anderledes sørger vi for, at der er strøm i kontakten, lynhurtigt internet i by og på land, varme i radiatoren og gode tv-oplevelser til dig og din familie. Og så kæmper vi samtidig for den grønne omstilling og et digitalt Danmark til glæde for os alle.

Du bestemmer selv, hvad du vil se

Tv er ikke bare tv. For du vælger selv, om du vil have en fast tv-pakke i stuen. Om du selv vil blande dine streamingtjenester, apps og tv-kanaler. Om du vil have en tv-boks. Eller om du bare vil streame dit indhold.

Se dine muligheder og fordele

Hop med på streamingbølgen

Er du ikke kommet i gang med streaming endnu, så gør dig klar. Vi guider dig fra start til slut – og du bliver også klogere på, hvad flow-tv og streaming er, og hvordan du spotter en ulovlig streamingtjeneste.

Sådan streamer du