Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje giver værdi tilbage til dig

Norlys Vækstpulje støtter innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. Vækstpuljen uddeler et beløb hvert år – primært til gode initiativer, der gør en forskel for vores 709.000 andelshavere og lokalområderne i det nord-, midt-, syd- og sønderjyske.

Alle er dog velkomne til at søge om støtte fra Norlys Vækstpulje – også selvom projektet er udenfor Norlys’ ejergeografi. For hvis dit projekt har potentiale til at gøre en forskel for dele af befolkningen, eller samfundet som helhed, kan det være noget, som vækstpuljen vil støtte.

Vi støtter projekter inden for

Innovation & iværksætteri

Har du en innovativ idé, der er for god til at lade ligge i skuffen? Måske den endda bidrager til grøn omstilling og digitalisering af samfundet? Så smid en ansøgning i Vækstpuljens retning.

Forskning, formidling & uddannelse

Arbejder du på et spændende forsknings- eller formidlingsprojekt? Eller har du måske store ambitioner for dit uddannelsessted? Send Vækstpuljen en ansøgning, så er du måske et skridt tættere på målet.

Kultur- & idrætsliv

Har din idrætsklub store drømme? Eller kender du til et stykke kulturarv, der har brug for en ekstra håndsrækning? Så skynd dig at sende en ansøgning til Vækstpuljen.

Foreningsliv & fællesskab

Vi kan hjælpe med at puste ekstra liv i din forening eller andre former for fællesskaber, som du er en del af. Mangler I noget, eller har I store planer for foreningen? Så send en ansøgning til Vækstpuljen.

Ansøgning

Forberedelse af ansøgning

Inden du søger Norlys Vækstpulje, er der en række forhold, du skal være opmærksom på.

Du skal blandt andet vedhæfte alle relevante bilag såsom budget, tilbud, prisoverslag og/eller tegninger. Bestyrelsen har ret til at afvise ansøgninger uden relevante bilag. Du kan vedhæfte bilagene som PDF, Word, Excel og billedfiler JPG eller PNG.

Vi har samlet de vigtigste informationer til dig, inden du udfylder din ansøgning.

Læs: Sådan forbereder du din ansøgning

Ansøgningsfrister


15. oktober 2020

1. marts 2021

1. juni 2021

1. oktober 2021


Ansøgere får besked:

16. december 2020*

11. maj 2021

9. september 2021

9. december 2021

 

*Alle ansøgere skulle oprindeligt have haft besked den 9. december 2020. Grundet de skærpede Corona-restriktioner i dele af Nordjylland har vi været nødsaget til at udskyde behandlingen af en række ansøgninger. Dette medfører, at alle ansøgere i stedet får besked den 16. december 2020.

Ansøg nu

Har du spørgsmål vedrørende Norlys Vækstpulje, er du velkommen til at kontakte:

Steen Thomsen (ansvarlig for Norlys Vækstpulje)

Spørgsmål vedrørende Norlys Vækstpulje generelt

Telefon: 22 28 37 48

Mail: vaekstpulje@norlys.dk

Susanne Theils

Spørgsmål vedrørende ansøgningsmodulet og Norlys Vækstpulje generelt

Telefon: 20 82 99 58

Mail: vaekstpulje@norlys.dk

Dorte Toftegaard Christensen

Spørgsmål vedrørende Norlys Vækstpulje generelt

Telefon: 61 92 85 70

Mail: vaekstpulje@norlys.dk

 

Vi har tidligere støttet

El-færgen Ellen i Ærø Kommune

El-færge-projektet, der også går under navnet E-ferry, fik 375.000 kroner i støtte fra Vækstpuljen til national udbredelse af viden om projektet på Ærø.

Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg

Fredericia Maskinmesterskole fik 250.000,- fra Vækstpuljen til afdelingen på Niels Bohrs Vej i Esbjerg. Skolen ville bruge donationen til et stort multirum til blandt andet forelæsninger og stormøder.

Kørestolsbasket i Aabenraa Handicap Idrætsforening

Aabenraa Handicap Idræt fik 65.000 kroner fra Vækstpuljen. Pengene gik til nye speciallavede kørestole til basket og tennis, så endnu flere kunne spille med.

KFUM-Spejderne Hertug Hans

KFUM-Spejderne Hertug Hans Haderslev fik 121.000 fra Vækstpuljen. Pengene blev brugt til at renovere deres spejderhytte. 

Bestyrelserne i Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje er opdelt i fire underliggende og geografisk afgrænsede områder:

  • Norlys Vækstpulje Nyfors

  • Norlys Vækstpulje Nord

  • Norlys Vækstpulje Midt

  • Norlys Vækstpulje Syd

 

Hvert område har sin egen bestyrelse, som tre gange årligt behandler de ansøgninger, vækstpuljen modtager. Når du sender en ansøgning til Norlys Vækstpulje, er det postnummeret på dit projekt, der afgør, hvilken af de fire vækstpuljeområders bestyrelser, din ansøgning lander hos.

Se de fire vækstpulje-bestyrelser

Se Norlys Vækstpuljens forretningsorden

Om Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig i 2019 og er i dag Danmarks største energi- og telekoncern. Vi bringer mennesker sammen gennem grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv.

Læs mere om Norlys