El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Norlys er ny hovedsponsor for Håndboldherrerne

Den danske sportssommer bliver kun større! I Norlys har vi indgået partnerskab med Dansk Håndbold Forbund, og vi kan derfor med stolthed løfte sløret for, at vi er den nye hovedsponsor for det danske herrelandshold i håndbold.

Det nye hovedsponsorat begyndte officielt 1. juli. Det betyder, at når Håndboldherrerne allerede den 12. juli løber på banen til landskampen mod Sverige i Royal Stage i Hillerød, bliver det med Norlys-logoet på spillertrøjerne.

Værdier og ambitioner spiller sammen

I Norlys har vi svært ved at få armene ned over samarbejdet, og Norlys’ administrerende direktør, Niels Duedahl, forventer sig meget af partnerskabet med Dansk Håndbold Forbund og herrelandsholdet:

”I Norlys er vi enormt stolte over at præsentere denne aftale. Vi skal have Norlys-navnet ud at leve, og aftalen med Dansk Håndbold Forbund er derfor et perfekt match. Begge parter er båret af tårnhøje ambitioner og et stærkt fællesskab, så muligheden for at sende Håndboldherrerne i kamp med Norlys på trøjen er noget af en drøm, der går i opfyldelse. Samtidig er både Dansk Håndbold Forbund og Norlys optaget af, på hver sin måde, at bringe Danmark sammen – kulturelt, digitalt og mellem land og by. Vi har med andre ord landet et kommercielt samarbejde, hvor vores værdier og ambitioner bliver 100 procent forløst,” siger Niels Duedahl.

Et perfekt match

Glæden over samarbejdet deles med Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund:

”Vi er enormt stolte af sammen med Norlys at kunne præsentere dette nye samarbejde. I Dansk Håndbold Forbund oplevede vi hurtigt et fælles værdigrundlag med Norlys, der gør det her til et perfekt match. Hovedsponsoratet for Håndboldherrerne er ikke kun en stor aftale for dansk håndbold, men der er også tale om et af de største sponsorater i dansk sport. Norlys er en af de største spillere inden for energi og tele, og de har et klart mål om et grønnere og mere digitalt Danmark. Derfor er jeg også sikker på, at denne aftale vil tilføre stor værdi til både håndbolden og Norlys. Vi ser frem til de første tre år, hvor samarbejdet mellem et landshold og en sponsor skal tages til nye højder.”