Forbrug
Find svar på spørgsmål omkring dit forbrug. Hvor meget strøm skal der bruges på en opladning? Hvor kan jeg se, hvor meget strøm jeg har brugt? Hvad betaler jeg for en opladning? Og meget mere.

Følg dit forbrug i appen
I appen Norlys Opladning kan du se strømforbruget for alle dine opladninger - både opladninger hjemme og på farten. Læs mere om appen
Opladning hjemme
I appen kan du se i hvilket tidsrum, du har startet og stoppet dine opladninger, og hvor mange kWh du har brugt under "Mine ladere".
Prisen for en opladning derhjemme afregnes blot til den elpris, som indgår i din elaftale. Kan du få refusion af elafgiften, fratrækkes denne sats helt automatisk.
Opladning på farten
I appen kan du ligeledes se dit forbrug på offentlige ladestandere under "Opladninger"
Opladninger på farten afregnes til den elpris, som er blevet oplyst i appen. Her kan du også se, hvad den enkelte ladesession har kostet dig, og hvor mange kWh du har ladt op.
Ofte stillede spørgsmål
Hvor kan jeg se hvor meget strøm, jeg har brugt på en opladning?
I appen Norlys Opladning har du et overblik over alle dine opladninger, inkl. hvor meget strøm der er brugt for hver enkelt opladning.
Hvor meget stiger mit forbrug, når jeg får elbil?
Som en tommelfingerregel siger man, at en elbil kører ca. 5 km på 1 kWh. En gennemsnitsdansker kører ca. 16.000 km om året i sin bil, så det giver dermed ca. 3.200 kWh om året.
Hvis du kører mere eller mindre om året end de 16.000 km, så kan du blot dividere dit eget tal med 5 - så har du et skøn på strømforbruget.
Hvordan får jeg den billigste pris for opladning derhjemme?
Ved opladning derhjemme opnår du den billigste pris for opladning ved at have en FlexEl elaftale. Så kan du nemlig oplade din bil, når timepriserne er lavest.
Oftest er elpriserne billigst om natten mellem kl. 00-06, så her vil du kunne opnå den laveste pris for opladning. Du kan løbende følge med i timepriser for FlexEl her.
Hvordan får jeg den billigste pris for opladning på farten?
Ved opladning på farten opnår du den billigste pris for opladning ved at vælge den ladestander, der har den laveste pris pr. kWh.
Bemærk, oftest er lynladere lidt dyrere, da bilen lades hurtigere op, og man dermed kan komme hurtigt videre. Alt efter hvor travlt du har, kan du altså vælge en langsommere ladestander og spare penge på din opladning.