Opsæt din Sikkerhedspakke fra Norlys

Hos Norlys har du automatisk koblet en sikkerhedspakke til dit internetabonnement. Her på siden finder du guides til opsætning samt information om, hvordan vores sikkerhedspakke passer på dig og din familie, når I er online.

Én samlet sikkerhedspakke

 

Det kan være lidt af en opgave at lave et sikkert password, hjælpe sine børn med at færdes sikkert på nettet eller beskytte sig selv og sine enheder mod hackerangreb og virus. Se her, hvad du bl.a. får med i din sikkerhedspakke. Du kan læse mere om vores sikkerhedspakke her.


Sikkerhedskonto

Her kan du via appen eller din computer administrere dine profiler og enheder og invitere familiemedlemmer til at bruge sikkerhedspakken. Du får 15 sikkerhedspakke-licenser, som du kan anvende på dine digitale enheder.  


Internetsikkerhed

Med din sikkerhedspakke kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank. Sikkerhedspakken beskytter mod virus og ransomware og sikrer dine indkøb og bankforretninger online.

 

ID-overvågning

Beskyt din onlineidentitet ved at opbevare dine adgangskoder sikkert og få advarsler om databrud i realtid. Du får bl.a. adgang til en kodeboks, som kan hjælpe dig med at oprette stærke adgangskoder, gemme dem sikkert og sørger for, at du har adgang til dem overalt. 

Hvordan tilmelder jeg mig ID-overvågning?

Du tilmelder dig ID-overvågning inde på ’Min sikkerhedskonto’. Du skal bruge samme login, som du bruger til sikkerhedspakken. Her lægger du det personlige data ind, som du ønsker skal overvåges: mails, kreditkortnumre, telefonnumre, CPR-numre, pas- og kørekortnumre, bankkonti og brugernavne – max 4 stk. af alle. Indgår de i et læk, får du straks besked, så kan du tage dine forholdsregler.

Log ind her