Kom godt i gang med appen Norlys Energi

Hos Norlys designer vi lige nu appen, der bliver din nye bedste energi-ven. Og vi er klar med version 1.0, der har fået navnet Norlys Energi. Her kan du blandt andet følge elpriserne og få gode tips til at spare på strømmen.

Kend din elpris og brug strømmen smart
Med Norlys Energi-appen kan du tjekke elpriserne 7 dage frem. Når du kender dine strømpriser, kan du planlægge dit elforbrug efter, hvornår strømmen er billigst. Det hjælper dig med at skære toppen af din elregning og bruge strømmen smartere i hele din bolig.

Gode tips og spareråd – for alle
I appen finder du masser af gode tips og tricks til at skrue ned for elforbruget i dit hjem. Og du behøver ikke at være kunde hos Norlys for at få adgang. Appen er nemlig let at tilgå og kræver ikke login.

Vi gør løbende appen bedre
Vi vil løbende opdatere appen med features, som gør det endnu nemmere for dig at følge med i elforbruget i din bolig. Så hold øje med opdateringer, og glæd dig til at få din nye bedste energi-ven på plads i lommen.

Hent appen Norlys Energi

Ofte stillede spørgsmål

Hvor downloader jeg appen?

Du kan downloade Norlys Energi i App Store eller Google Play.

Hvad koster appen?

Norlys Energi er en gratis app.

Hvad kan jeg med appen?

Med Norlys Energi-appen kan du tjekke elpriserne 7 dage frem og få en række gode sparetips. Vi opdaterer løbende appen med features, som gør det endnu nemmere for dig at følge med i elforbruget i din bolig.

Hvordan ser jeg den samlede elpris inklusiv alle afgifter?

Under grafen står der, om du ser prisen med eller uden elafgifter og tariffer. Du skifter mellem visningerne ved at klikke på det lille informationsikon.  

Hvorfor kan man ikke se sit personlige forbrug?

Det er en af de funktioner, vi lige nu arbejder ihærdigt på at implementere i appen, og som vi glæder os til at kunne dele med jer i en opdateret version. Når denne funktion er på plads, bliver det således muligt at logge ind og følge sit personlige forbrug. Indtil da anbefaler vi, at du følger dit forbrug inde på Mit Norlys

Hvorfor udgiver I appen, inden den er helt færdigudviklet?

Vi har været igennem mange overvejelser, da vi udviklede denne app. Og en af overvejelserne har blandt andet været at vente med at udgive appen, til at flere funktioner var på plads. Vi oplever dog en stor efterspørgsel fra vores kunder om en energi-app fra Norlys, der indeholder de mest gængse funktioner som et overblik over elpriserne samt spareråd. Denne app er derfor et udtryk for at imødekomme vores kunders behov nu og her.