El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Få bedre internet inden dit hus skal sælges

For 3 ud af 4 boligsøgende er godt internet enten ’meget vigtigt’ eller direkte ’afgørende’, når de vælger ny bolig. Det viser en undersøgelse blandt 1.383 brugere på Boligsiden. Heldigvis er der rigtig meget, du selv kan gøre for at få bedre internet.

I dag bruger vi internettet til alt fra at snakke med familie og venner, gå i banken, bestille tid ved lægen, læse nyheder og e-mails, arbejde hjemmefra, streame film og tv, surfe, game og slappe af.

Oveni det findes der efterhånden også apps og wifi-gadgets til næsten alt mellem himmel og jord – lige fra online kaffemaskiner og ovne til rengøringsrobotter og smart homes, der passer på din familie. Og det hele skal bruge internet eller wifi.

Det betyder, at dårligt eller ustabilt internet lynhurtigt bliver et problem og en kæmpe irritation i hverdagen – og det ved de boligsøgende godt. Undersøgelser viser, at hver anden tjekker internetforbindelsen i boligen, inden de køber. Derfor risikerer du at blive valgt fra, hvis der er for dårligt internet i dit hus. Det kan derfor være altafgørende for et boligsalg at få bedre internet.

Få hurtigt overblik over internettet i dit område

Boligsiden har lavet et værktøj, så du nemt kan se, hvilke internetforbindelser der er på forskellige adresser i Danmark , så du er sikret et godt og solidt internet.

Værktøjet bruger data fra Energistyrelsens tjekditnet.dk, som en oversigt over alle de forskellige internetleverandører og -muligheder i Danmark. Værktøjet skal gøre det nemt at se det internet, der er på en specifik adresse og give bedre overblik for dem, der er på boligjagt og ikke vil gå på kompromis med internetforbindelsen. I øjeblikket kan værktøjet bruges på 90 % af de boliger, du finder på Boligsiden.

Sådan gør du:

  1. Gå ind på boligsiden.dk og søg efter en bolig

  2. Klik på den bolig, du vil vide mere om

  3. Scrol ned til det grønne internetikon – her kan du se den hurtigste internethastighed, der kan leveres på adressen

Du kan også gå ind på Stofa.dk og se, hvilke Stofa-løsninger vi kan levere til dig, så du kan få bedre internet derhjemme.

Gode råd til at få bedre internet

Mange steder i Danmark er internettet faktisk super godt – men det skal måske have lidt hjælp, fordi der kan være flere ting, som forstyrrer signalet på den ene eller anden måde.

Derfor kan det være en god ide at starte med at prøve de nemme ’her og nu’ tips til at få bedre internet:

  1. Tjek om din hastighed (stadig) er hurtig nok til dit behov med bredbåndsguiden

  2. Styrk dit wifi i 3 trin

  3. Test din hastighed – men undgå de 3 klassiske fejl

Er det tid til nyt internet? Find den internetpakke, der passer til dit behov på Norlys.dk. Vi tilbyder også produkter indenfor både telefoni, smarthome, tv og meget andet.