Sommeren 2024 er sportens år

Europas lande er værter for mange store begivenheder som Tour De France, OL, EM i fodbold, Wimbledon mfl. Med den rigtige streamingtjeneste kan du se det hele hjemme fra stuen eller i sommerhuset.

Norlys er hovedsponsor for Håndboldherrerne

Norlys er den stolte hovedsponsor af det danske herrelandshold i håndbold – og partnerskabet er på ingen måde tilfældigt. Det er nemlig drevet af fælles værdier og ambitioner, så det giver genklang helt ind i cellerne på både Norlys og DanskHåndbold.


Officiel Hovedsponsor for DanskHåndbolds A og U herrelandshold

Et særligt fællesskab

Det er noget helt særligt at være håndboldfan. Skal du også følge Håndboldherrerne, når de går på banen til EM? Få tv og streaming fra Norlys - og vær med til at heppe på Håndboldherrerne.

Norlys og Håndboldherrerne bringer Danmark sammen

Der er endnu en vigtig sag, som både Håndboldherrerne og Norlys er optagede af. Og det er at bringe Danmark sammen. Håndboldherrerne gør det på banen. Norlys gør det ved at levere energi, internet og tv til alle husstande fra den indre by til den yderste markvej – og ved at opstille ladestandere over hele landet, så vi får fart på den grønne omstilling i vores allesammens Danmark.

Hvis dét ikke er et perfekt match …

Værdier og ambitioner spiller sammen

Tårnhøje ambitioner og et stærkt fællesskab. Det rimer på både Håndboldherrerne, der samarbejder om at hive vigtige sejre hjem til Danmark – og på andelsejede Norlys, der står sammen om at give danskerne et mere bæredygtigt og digitalt Danmark.