Hvad er Bredbåndspuljen?

Bredbåndspuljen på 50 millioner kroner er et tilskud til etablering af bredbånd. Den er målrettet boliger, virksomheder og sommerhuse i landzoner og sommerhusområder med dårlig internetdækning. Puljen er derfor ikke for alle.

Er du i tvivl, om du kan få tilskud? Læs mere her.

 

Hvordan søger du Bredbåndspuljen?

Vi forstår godt, hvis tanken om en lang ansøgningsproces kan virke lige så tung som langsomt internet. Men bare rolig. Det er slet ikke så svært at ansøge – og vi er klar til at hjælpe, hvis du ønsker det.

Ansøgningsfristerne for 2024 er endnu ikke offentliggjort, men vil blive opdateret her på siden, hvor du kan følge med.  

Gode råd fra en garvet ansøger

I 2021 fik over 3.500 adresser fordelt på hele 177 områder støtte fra bredbåndspuljen. Henrik Nielsen og arbejdsgruppen mellem Ilskov og Ikast var nogle af de heldige. Vi har været så heldige at hjælpe med projektet, så Henrik og resten af lokalområdet nu får stabilt og hurtigt internet, der er gearet til det moderne liv:

”Vi kunne ikke streame og ungerne kunne ikke game. Vi kunne bare ikke de ting, vi skulle, når vi lever i digitaliseret samfund. Nu kører det fint, der er knald på nettet, så det er perfekt. Nu mangler vi ingenting”, fortæller Henrik og fortsætter:

“Det var lidt omstændigt og noget af en opgave. Vi skulle for det første rundt og stemme dørklokker og overtale dem, der var lidt usikre. Norlys var heldigvis inde over ret tidligt og gav os den rådgivning og hjælp, vi skulle have, og så kørte det.”

Indtast din adresse og se, om du allerede kan få Norlys fibernet.