Mange års erfaring på stærkt netværk

Vi sørger for en stærk og stabil mobildækning, som giver dig den bedste oplevelse ved opkald. Derfor bruger vi et af Danmarks førende netværk.

Sådan kommer du nemt i gang med Erhvervstelefoni

 

Det er nemt at skifte din telefoniløsning til Erhvervstelefoni. I fire enkle trin kan du se hvordan.

Formøde med gennemgang

Vi mødes fysisk eller online og afstemmer opsætningen på jeres telefoniløsning.Vi gennemgår også leveringen, så I kender processen trin for trin.

Klargøring af jeres løsning

Vi starter klargøring af jeres telefoniløsning. I modtager derfor nummerporteringsfuldmagt, SIM-kort og eventuelt udstyr som for eksempel IP-telefoner.

Installation og portering

Vores tekniker udfører opsætning, installation og test hos jer. Vi gennemfører nummer-porteringen og følger den tæt. Ligeså snart jeres numre er porteret, er jeres løsning i drift og klar.

Opfølgning med servicekald

I kan gratis få lavet tilpasninger ved at ringe til vores teknikere - ligeså ofte I ønsker det. Når jeres løsning har været i drift i 14 dage, ringer vi og spørger, om alt fungerer som ønsket. Vi har først gjort vores arbejde godt, når I smiler i telefonen.

Erhvervstelefoni, som passer til din virksomhed

Stabil og skræddersyet telefoni
Du er altid garanteret stabil og brugervenlig erhvervstelefoni hos os. Vi hjælper dig med at skræddersy jeres telefoniløsning som for eksempel kan indeholde velkomsthilsen, tastemenu, ringeprofiler, køer, omstilling, statistik og meget mere. Vores teknikere sørger for, at det er nemt for dig at komme godt i gang.

Hos os bestemmer du selv
Har din virksomhed brug for IP-telefoni med bordtelefoner, eller har dine medarbejdere udelukkende mobiltelefoner, der blot kræver et mobilabonnement? Vi har masser at vælge mellem, så du får det, som du gerne vil have det: Nemt og fleksibelt.

Derfor bruger andre Norlys Erhvervstelefoni

“Erhvervstelefoni har gjort min hverdag både nemmere og mere effektiv. Når jeg modtager et opkald, viderestiller jeg via computerskærmen, og jeg kan hurtigt se i systemet, om kollegaerne er fraværende eller syge.”

Tina Stasiak, receptionist hos Frontmatec.

Se løsningen her

Vil du have hjælp af vores erfarne salgskonsulenter?

Ring til os på

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt.