El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Bestil naturgas til din virksomhed

Ønsker du at spare penge på virksomhedens energiforbrug og samtidig få en mere miljøvenlig opvarmningsform? Så bør du overveje en naturgasaftale fra Norlys.

Vi tilbyder fordelagtige priser på naturgas og en aftale, der passer til lige netop din virksomhed. Få et overblik over vores udvalg af naturgasaftaler og find ud af, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed.

Få personlig rådgivning

Bruger din virksomhed over 5.000 m3 pr. år, finder vi sammen frem til den rette aftale gennem personlig rådgivning.

Bliv ringet op

Hvilken gasaftale er den ”rigtige” for min virksomhed?

Når du skal vælge den rette gasaftale til din virksomhed, skal du tage stilling til, om du ønsker en aftale, hvor prisen er fast eller variabel. Altså om du er til økonomisk forudsigelighed, eller om du ønsker at udnytte gevinsten ved prisfald på markedet. 

Vægter du økonomisk forudsigelighed? Så er en gasaftale, hvor låser du dig fast på den aktuelle pris et kvartal ad gangen, den rette løsning for din virksomhed.

Vil du derimod gerne satse på, at markedet udvikler sig til din fordel? Så er naturgas til en variabel pris den optimale løsning for din virksomhed.

For virksomheder med et årligt forbrug under 5.000 m3 naturgas tilbyder vi følgende naturgasaftaler:

Naturgas Fastpris 12 mdr.

10,54
kr.m3
  • Kend din pris
  • Tryghed i budgettet
  • 100% overblik
Undgå overraskelser

Naturgas VariabelPris

10,98
kr.m3
  • Ingen binding
  • Din gaspris følger markedet
  • Mulighed for meget lave priser
Din pris følger markedsudviklingen

Ligger din virksomheds forbrug over 5.000 m3 pr. år?

Så tilbyder vi i stedet personlig rådgivning, hvor en af vores erfarne erhvervsrådgivere hjælper dig med at finde den rette aftale på naturgas for netop din virksomhed.


Når du kontakter vores erhvervsteam, får du tilknyttet en personlig erhvervsrådgiver, som hjælper dig hele vejen rundt – uanset om det gælder gas, el eller energiløsninger. Din personlige rådgiver hjælper dig også med regninger og øvrige spørgsmål, så du ikke skal til at ringe til kundeservice, hvis du får brug for hjælp.

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi dig op.

Du giver nu Norlys Energi A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores persondatapolitik.

Tilvælg BIOnaturgas. Og send et klimavenligt signal

Er klimavenlig energi vigtigt for din virksomhed? Så har du mulighed for at tilføje BIOnaturgas til din gasaftale. BIOnaturgas er en klimavenlig energiform, der hjælper din virksomhed med at mindske CO2-afrykket.

Ved at vælge BIOnaturgas sikrer din virksomhed en betydelig klimagevinst og reduceret miljøbelastning.

Ønsker du at reducere din virksomheds CO2-aftryk og være med til at fremme efterspørgslen på vedvarende energi?

Hvad koster naturgas?

 

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan du spare penge på energiforbruget ved at skifte til naturgas. Det er prisen på selve gassen samt abonnementsvilkårene, du kan spare penge på.


Du køber din naturgas billigst muligt ved at følge markedsprisen og låse gasprisen, når den er lav. Gassen bliver handlet på den danske gasbørs. Og priserne afspejler derfor udviklingen på markedet.

Men det er også vigtigt at bemærke, at der er medregnet en række faste afgifter og skatter i din naturgaspris. Ligesom en del af gasprisen også går til det distributionsselskab, som ejer nettet, hvor gassen bliver transporteret igennem.

Hos Norlys bestræber vi os på at kunne tilbyde dig lave priser på naturgas - uanset hvilken løsning der passer dig bedst. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort et besparelsespotentiale der er ved at skifte til naturgas for netop din virksomhed.

Det miljøvenlige alternativ

Metan, som naturgasser primært består af, er i sig selv en drivhusgas. Men når det bliver afbrændt, er klimapåvirkningen begrænset.


Med naturgas sparer din virksomhed derfor både kroner på regningen og miljøet for CO2. Naturgas udleder cirka 25-30% mindre CO2 end olie, og 40-50% mindre end elvarme. Det gør det til en af de mest miljøvenlige opvarmningsformer.

På grund af den lave CO2-udledning bliver naturgas betragtet som det mest klimavenlige fossile brændstof.

Du vælger selv, om du vil købe naturgas alene eller i kombination med el – men køber du en samlet pakke hos Norlys, kan der være flere penge at spare.

Hør mere om dine muligheder

Få mest muligt ud af din naturgasaftale

Når du bestiller naturgas hos Norlys, får du tilknyttet en erfaren erhvervsrådgiver, der fungerer som din faste kontaktperson. Erhvervsrådgiveren sikrer dig kompetent rådgivning og hurtig service gennem hele samarbejdet.


Med en aftale hos Norlys får du konkurrencedygtige priser – ikke kun på naturgas, men også på el og energistyring. Og vi rådgiver dig om effektive, bæredygtige løsninger. Vi skærper dit energiforbrug hele vejen rundt, så du kan fokusere på det, der har betydning for din virksomhed.

Vi tilpasser altid aftaler og løsninger efter din virksomheds situation. På den måde sikrer vi, at din virksomhed får mest muligt ud af energien.

Kontakt vores erhvervsrådgivere nedenfor og hør, hvad vi anbefaler netop din virksomhed.

Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang

70 15 16 79

Kontakt vores energirådgivere til en snak om, hvilken naturgasaftale der er den rette for din virksomhed.