Stibo Complete

Stibo Complete er Skandinaviens førende aktør inden for design, tryk og print. Man er ambitiøs – også i forhold til, hvordan man får det bedste ud af energiforbruget.

Teknisk direktør Poul Mikkelsen siger: ”Vi synes selv, vi var ved at nå en grænse for, hvad vi kunne gøre.” ”Men”, fortsætter han: ”Sammen med Norlys erhvervsteam har vi alligevel formået at identificere nye potentialer.” Det fortæller de årlige besparelser på 4.5 mio. kroner en del om.

Stibo Complete sparer alene på deres belysning årligt, hvad der svarer til gennemsnitsforbruget i 490 parcelhuse.

Det er godt at have fokus på energien. Det er endnu bedre at have styr på den

Med Norlys energioptimering får du som virksomhed overblik over dit forbrug og forslag til bedre og mere omkostningseffektive løsninger.

Hos Norlys er vi med dig hele vejen – og hjælper dig også med konkurrencedygtige energiaftaler samt energistyring, der gør det nemt at tage kontrol over virksomhedens energiforbrug.

 

 

Energistyring


Det rette værktøj til energistyring sikrer grundlaget for god energioptimering og -besparelser. Norlys energistyring er et webbaseret og modulopbygget energistyringsprogram, som er velegnet til anvendelse i både store og små installationer.

Andre der har fået mere ud af energien

Kontaktkort billede

Fri BikeShop

Hos Fri BikeShop i Haderslev er det nødvendigt med et velfungerende internet

Læs mere

Kontaktkort billede

Aalborg Zoo

Maskinmester Allan Korup sikrer Aalborg Zoo kontant overskud til dyrevelfærd

Læs mere

Kontaktkort billede

HK Scan

Forsyningsmester Franck Eg fik en opskrift på 3,5 mio. kroner ekstra om året

Læs mere