Letbæk-plast

Tistrup-virksomheden Letbæk Plast har et højt energiforbrug og ønskede at optimere deres energiledelse med henblik på besparelser. De sidste tre år har de sammen med Norlys været i gang med det, der nu har reduceret deres strømforbrug.

Om Letbæk Plast

  • Michael Bayer Thomsen, direktør i Letbæk Plast

  • Virksomheden er beliggende i Tistrup og har i dag 40 ansatte

  • Letbæk Plast udvikler løsninger i plast og er specialister i genanvendelse

  • En gennemgang af Letbæk Plasts energiforbrug har nu reduceret deres strømforbruget


Hvad var udfordringen?

"En plastvirksomhed bruger generelt mange kilowatt, og vi havde et ønske om at optimere vores energiledelse på den billigste og mest effektive måde. Norlys tilbød en konkurrencedygtig løsning, og de stillede med en række konsulenter, der kunne hjælpe os med vores strømpakke og elforsyning. På den måde fik vi et abonnement, der passede netop til vores virksomhed."

 

Hvad var løsningen, og hvad har du fået?

"Norlys kunne give os det hele i én samlet pakke. Det inkluderer både energi og rådgivning, som vi manglede på det tidspunkt. Norlys har kompetencer på tværs, og da vi er et mindre hus med knap så mange kompetencer in house, var det klart en fordel. De kunne hjælpe os bredt, så vi ikke havde behov for et hav af forskellige udbydere."


Hvordan oplevede du processen i forhold til installation og service?

"Norlys tilbød et team, der var utrolig kunde- og serviceminded. Vores behandling var derfor rigtig god. Da vi startede, var der selvfølgelig en masse rådgivning mellem parterne, men nu driver vi det lidt mere i stilhed. Vi er dog ikke i tvivl om, at Norlys er der, når vi har brug for deres rådgivning."


Hvordan har løsningen hjulpet dig?

"En energirådgiver fra Norlys har været med inde og kortlægge hele vores virksomhed i forhold til, hvor vi bruger mest strøm. Ud af det har vi fået konkrete handlingsplaner og tiltag, der har medvirket til, at vi har reduceret den samlede mængde af strøm. Det har i dag givet os en besparelse, som vi er utrolig glade for."

Andre der har fået mere ud af energien

Kontaktkort billede

Aalborg Zoo

Maskinmester Allan Korup sikrer Aalborg Zoo kontant overskud til dyrevelfærd

Læs mere

Kontaktkort billede

Stibo Complete

Teknisk direktør Poul Mikkelsen fik rullet 4,5 mio. kr. mere ud af trykkeriet

Læs mere 

Kontaktkort billede

HK Scan

Forsyningsmester Franck Eg fik en opskrift på 3,5 mio. kr. ekstra om året

Læs mere