Aalborg Zoo

”Før Norlys erhvervsteam kom på banen, samlede jeg al data ind manuelt,” siger maskinmester Allan Korup fra Aalborg Zoo. ”Det gjorde det svært at finde tid og overblik.”

Med Norlys energistyring kan Aalborg Zoo nu aflæse alt automatisk og analysere sig frem til, hvordan energien bruges mest optimalt. Det gælder også, hvornår det er mest effektivt at købe el. Det sparer samlet set op til 7% årligt.

Allan Korup tilføjer. ”Vi har en grøn profil i Aalborg Zoo. Gennem Norlys kan vi få grøn el. Det er vigtigt. Akkurat som besparelserne, der gør det lettere at styrke vores arbejde med dyrevelfærd i hele verden.”

 

Det er godt at have fokus på energien. Det er endnu bedre at have styr på den


Med Norlys energistyring kan du tage kontrol over din virksomheds forbrug og præcist kortlægge, hvor der er mulighed for bedre og mere omkostningseffektive løsninger.

Hos Norlys er vi med dig hele vejen – og hjælper dig også med konkurrencedygtige energiaftaler samt energioptimering, der hjælper din virksomhed til profitable projekter og løsninger.

 

Energistyring


Det rette værktøj til energistyring sikrer grundlaget for god energioptimering og -besparelser. Norlys energistyring er et webbaseret og modulopbygget energistyringsprogram, som er velegnet til anvendelse i både store og små installationer.

Andre der har fået mere ud af energien

Kontaktkort billede

HK Scan

Forsyningsmester Franck Eg fik en opskrift på 3,5 mio. kr. ekstra om året

Læs mere

Kontaktkort billede

Stibo Complete

Teknisk direktør Poul Mikkelsen fik rullet 4,5 mio. kr. mere ud af trykkeriet

Læs mere 

Kontaktkort billede

Letbæk Plast

Rådgivning gav store besparelser hos Letbæk Plast 

Læs mere