El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Ladeboks og installation

Med vores ladeløsning får du en ladeboks til dit hjem inkl. installation

Kom godt fra start

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, får du vores bud på den perfekte ladeboks til dit hjem og en installation i særklasse. Du ejer ladeboksen og øger dermed værdien af din bolig. Ladeboksen passer selvfølgelig til både elbiler og plug-in hybrid biler og er meget let at betjene.

Ladeboks med 6 meter langt kabel

Intelligent ladeboks

Ladeboksen er yderst intelligent, og du kan både fjernstyre og overvåge den. Du kan også sætte den til at oplade automatisk eksempelvis hver nat – hvor strømmen ofte er billigere, såfremt du har FlexEl.

Ladeboksen er en lille sag - den er kun 32,80 cm høj, 18,60 cm bred, 16,10 cm dyb. Ladekablet med type 2 stik, er hele 6 meter langt, hvilket giver stor frihed ift. placering af ladeboksen.

Ladeboksen og ladekablet kan klare det danske vejr, og lidt til. Den kan klare temperaturer fra -25 til 45 grader. 

Installation i særklasse

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, får du samtidig en standard installation med i prisen. Installationen udføres af vores erfarne og autoriserede elektrikere. Det giver dig en fejlfri installation, som dækker behovet for 9 ud af 10 kunder. Eksempelvis skjuler de kabelføringen, så din indkørsel fremstår indbydende. Du får: 

  • Rådgivning om den bedste placering af ladeboksen.
  • Installation af kombirelæ 16A med fejlstrømsafbryder (automatisk afbryder).
  • Op til 10 meter kabelføring fra eltavlen til ladeboksen.
  • Opsætning, tilslutning, konfigurering og test af ladeboksen.
  • Vejledning i, hvordan ladeboksen og appen fungerer.
  • Gratis nedtagning af evt. eksisterende ladeboks.

Udvidet installation

Det kan være, at der er specifikke behov på din installationsadresse, som kræver, at der skal udføres en udvidet installation af din ladeboks fra Norlys. Det kan eksempelvis være længere kabelføring eller gravearbejde. Dette aftaler du selv direkte med installatøren. 9 ud af 10 kunder har ikke behov for en udvidet installation.

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Bliv klogere på din ladeløsning