El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Den perfekte ladeboks til dit hjem

Vores Norlys ladeboks er vores bud på den perfekte ladestation til dit hjem. Ladeboksen har en høj ydeevne og lav vedligeholdelse – og så er den fremtidssikret!

Ladeboksens enkle betjening gør opladning nemmere end nogensinde. Og så er ladeboksen selvfølgelig konvertibel til alle elektriske biler både nu og i fremtiden.

Pssst ... Vil du forrest i køen?

Vores Norlys ladeboks er lige trapperne. Lige nu arbejder vores specialister på højtryk, så vi sikrer, at du får den mest optimale løsning til dit hjem – og lad os bare være ærlige: vi kan ikke vente. Hvis du har det på samme måde, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så kan du blive en af de første til at få besked om vores ladebokse, når de er klar.

Kom godt fra start med en installation i særklasse

Når du bestiller en Norlys ladeboks, får du samtidig en standard installation med i prisen.

Installationen udføres af vores erfarne og autoriserede elektrikere. Det giver dig en fejlfri installation. Eksempelvis skjuler de kabelføringen, så din indkørsel fremstår indbydende.

 

Hvad er inkluderet i en standard installation?

Standard installationen af din Norlys ladeboks dækker behovet hos langt de fleste. Du får:

  • Rådgivning om den bedste placering af ladeboksen
  • Installation af kombirelæ 16A med fejlstrømsafbryder (automatisk afbryder)
  • Op til 10 meter kabelføring fra eltavlen til ladeboksen
  • Opsætning, tilslutning, konfigurering og test af ladeboksen
  • Vejledning i, hvordan ladeboksen og app’en fungerer
  • 2 års garanti
Ladeboks på mur med ledning

Vil du gerne vågne op til en fuld opladning?

Få installeret en Norlys ladeboks ved dit hjem, og start hver dag med en fuldt opladet bil. Så kan dagen da bare komme an. Du sparer både dyrebar tid på at skulle køre på tankstationen og penge – det er nemlig billigere at oplade en elbil end at tanke en almindelig bil.

BLIV KLOGERE PÅ PRISER FOR OPLADNING

Vi gennemgår dit behov

Der kan være specielle forhold hos dig, som betyder, at du har behov for ekstra ydelser. Det kan eksempelvis være en længere kabelføring eller gravearbejde. 

Uanset hvad dine behov er, klarer vi også dem. Når du har bestilt din Norlys ladeboks, vil en af vores installatører gennemgå dine behov for ekstra ydelser.

Strømmen skal være grøn

Din grønne bil er ikke grønnere end farven på den strøm, der får hjulene til at dreje rundt. Som kunde hos Norlys kører du på grøn strøm, så du – og alle os andre – får maksimal værdi for dit bilvalg.

Før, under og efter installationen

Før

Når du har bestilt din Norlys ladeboks, vil du modtage en mail fra os med et link til et spørgeskema. 

Svarene sender vi videre til vores installatør, som kontakter dig og aftaler detaljerne for din kommende installation.

Hvis du har brug for ekstra ydelser, aftaler du dette direkte med installatøren. Vil du gerne minimere merudgiften til ekstra ydelser, har du mulighed for selv at udføre gravearbejdet og andre mindre opgaver.

Under

Du skal være hjemme, når ladeboksen installeres. Det tager cirka 2-4 timer. Og det er helt enkelt for dig. 

Du starter med at vise din eltavle, og hvor du ønsker at få ladeboksen sat op. Installatøren gennemgår kort, hvad der skal laves, og går derefter i gang med installationen.

Af sikkerhedsmæssige grunde skal kablet til ladeboksen være af en bestemt type og størrelse. Det skal også have sin egen gruppe i eltavlen – og kablet må ikke forsyne andet end ladeboksen. Derfor kan vi ikke genbruge eksisterende installationer som eksempelvis et kraftstik.

Når installationen er testet og klar til brug, vil installatøren give dig en vejledning i at bruge ladeboksen.

Efter

Din ladeboks er nu klar til at fylde din bil op med grøn strøm via din Norlys elaftale.

Du kan styre din opladning via vores app, og du kan følge med i dit forbrug på Mit Norlys.

Husk, at du selv står for at fjerne emballagen fra ladeboksen.

Betal efter forbrug

Med en Norlys ladeboks betaler du kun for den strøm, du bruger. Ligesom ved benzintanken.

Hos andre operatører skal du ofte vælge en abonnementsordning, hvor du betaler et fast beløb hver måned. Men det er ofte en dyrere løsning, med mindre du har et meget højt og stabilt kørselsforbrug på over 40.000 km. om året. Derfor synes vi, at betal efter forbrug giver bedst mening.

Når du oplader din bil, kan du få refusion af elafgiften på den strøm, du bruger til opladning. For 2022 udgør refusionen 1,12 kr./kWh. Vælger du en ladeboks fra Norlys, foregår denne tilbagebetaling helt automatisk.

Fremtidssikret installation

Det er ikke kun din nye Norlys ladeboks, der er fremtidssikret – det er din installation også.

Installationskablet mellem din eltavle og ladeboks kan klare opladning op til hele 22 kW. Så hvis du på et tidspunkt ønsker at opdatere din ladeboks til at kunne lade med 22 kW, skal du bare udskifte dit kombirelæ med én, der kan håndtere dette. Det er en simpel og billig opgradering, som gør at du kan oplade dobbelt så hurtigt. Lader du med 11 kW, der er standard for en ladeboks derhjemme, kan du efter en times opladning køre cirka 60 km. Den rækkevidde kan du fordoble, hvis du oplader med 22 kW. 

Vær opmærksom på, at du måske skal have øget din sikring ude i vejen for at klare den højere strømstyrke. Det kan dit lokale netselskab hjælpe dig med. Find dit lokale netselskab her

Så langt kan du køre efter 1 times opladning med Norlys ladeboksen

 

Rækkevidden afhænger af, hvilken strømstyrke du oplader elbilen med.

 

7,4 kW:

40 km

11 kW:

60 km

22 kW:

120 km

300.000 Norlys-ladestandere i 2030

Den danske regering har en ambition om minimum 760.000 el- og hybridbiler på vejene inden 2030. Det stiller store krav til mulighederne for opladning.  

Hos Norlys ønsker vi at deltage aktivt i den grønne omstilling. Vi leverer allerede grøn strøm – og i 2030 er målet 300.000 Norlys-ladestandere rundt i landet.

LÆS MERE OM VORES GRØNNE AMBITIONER
Ladeboks med 6 meter langt kabel

Praktisk info om ladeboks og ladekabel

Norlys ladeboksen og det fastmonterede ladekabel er produceret i høj kvalitet. Du kan derfor trygt bruge din ladeboks dagligt – det er dét, den er beregnet til. 

Ladeboksen er yderst intelligent, og du kan både fjernstyre og overvåge den. Du kan også sætte den til at oplade automatisk eksempelvis hver nat – hvor strømmen i øvrigt er billigere, såfremt du har FlexEl.

Ladeboksen er 32,80 cm høj, 18,60 cm bred, 21,90 cm dyb. Ladekablet er 6 meter lang.

Husk: Ladeboksen skal placeres minimum 1 meter over jorden, og med minimum 20 cm luft til de andre sider.

Ladeboksen og -kablet kan klare temperaturer fra -25 grader til 45 grader. 

Er du også elektrisk omkring elbiler?

Vi er ellevilde med elbiler. Og vi har et produkt på vej, der sandsynligvis er lige noget for dig, hvis du har en elbil - eller overvejer at få en.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked, når vi endelig kan løfte sløret for vores nye produkt. 

TILMELD NYHEDSBREV