Prisudvikling for FlexEl

Følg elprisen time for time. Og få overblik over, hvornår strømmen er billigst.

Har du FlexEl betaler du, hvad strømmen koster, når du bruger den. Måske er der penge at spare ved at sætte vasketøjet over tidligere på dagen eller senere på aftenen. Derfor kan det måske være en god idé at overveje at ændre en smule på dine elvaner, hvis du har FlexEl.

Brug strømmen, når den er billigst. Og spar, når den koster mere.

Bestil FlexEl her

Følg elprisen time for time

Herunder kan du se den rene elpris - time for time. 

Prisen afhænger af, om du bor vest eller øst for Storebælt.

Prisudvikling 18. januar 2021

Prisudvikling 17. januar 2021

Graferne viser den rene elpris. Vær derfor opmærksom på, at der kommer tariffer, afgifter og skatter i tillæg hertil.

Vær opmærksom på, at net-tarif omkostningen til dit netselskab oftest er lidt dyrere i vinterhalvåret end resten af året. For kunder der bor i N1 netområde, er net-tariffen højere fra kl. 17-20 fra oktober til marts. Det kan du læse mere om her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg se timepriserne for næste døgn?

Timepriserne for det næste døgn vil typisk være tilgængelige her på siden mellem kl. 13-15 hver dag.

Kan min elpris være under 0 øre?

Ja, det kan den sagtens. Når du bruger strøm i en time hvor prisen er negativ, så bliver det selvfølgelig trukket fra din regning.

Bemærk dog, at du fortsat skal betale afgifter og skatter til dit netselskab og staten, som vi opkræver på din regning. Din samlede elpris vil derfor yderst sjældent være negativ.

Kan jeg spare penge med FlexEl?

Hvis du har mulighed for at flytte noget af dit elforbrug fra de dyre til de billige timer, så er der penge at spare. De billige timepriser finder du oftest i sommerhalvåret, generelt om natten mellem kl. 0.00 og 05.00, samt når det blæser meget. Du kan holde øje med de faktiske timepriser her på siden.

Har du en elbil eller hybridbil, kan der være mange penge at spare ved at lade op i de billige timer.

Kan jeg se alle timepriserne på min elregning?

Nej, på din elregning vil du kunne se din gennemsnitlige elpris for regningsperioden. Den gennemsnitlige elpris er beregnet ud fra dit elforbrug og den tilhørende timepris.

Hvorfor er elprisen når jeg bestiller FlexEl ikke den samme som her på siden?

Den elpris der vises ved bestilling af FlexEl, er sidste måneds gennemsnitspris. Dvs. et gennemsnit af alle timepriserne for hele sidste måned.

Den elpris du kommer til at betale, når vi begynder at levere el til dig, er de timepriser som du løbende kan se på denne her side.

Kan jeg få FlexEl?

Ja, alle kunder kan få FlexEl med timepriser.

Du kan bestille FlexEl her.

 

Vil du gerne have FlexEl?

Du kan bestille FlexEl direkte her på vores hjemmeside. Det tager kun et øjeblik at udfylde vores formular, så klarer vi resten af papirarbejdet for dig.

Bestil FlexEl her